hangi altcoin alınır? altcoin nedir? altcoinler

Hangi altcoini almalıyım: 2023’te kesin takip etmeniz gereken, 1 doların altında olan 5 altcoin.

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para HaberBeInCrypto editör ekibi 5 altcoin için yorum yaptı, şu anda 1 dolardan düşük fiyatlarla işlem gören ve gelecek boğa piyasasında iyi performans gösterebilecek 5 altcoini sizlerle paylaşıyoruz. 2022, kripto ve altcoin piyasası için zorlu bir yıl oldu. Terra ekosisteminin çöküşü ve Sam Bankman-Fried’in FTX borsasının sarsılması sektörü etkiledi. O zamandan beri, çoğu dijital varlık önemli değer kaybetti ve indirimli fiyatlarda işlem görüyor.

2023’te takip etmeniz gereken 5 altcoin:

CARDANO (ADA)

  1. Cardano (ADA) Merkezi olmayan blok zinciri platformu Cardano’nun yerel tokeni, 2021 boğa piyasasının liderlerinden biri haline geldi. Birçok yatırımcı ADA üzerinde büyük karlar elde etti. Şu anda varlığın fiyatı, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 3,09 doların %88 daha düşüktür. Bu tarihi maksimum 2 Eylül 2021 tarihinde gerçekleşti.

Ancak, fiyat düşüşüne rağmen ADA hala aynı güvenilir ağ üzerinde işlem görmektedir. Ucuz ve hızlı işlemler sunmaktadır ve daha fazla uygulamanın geliştirilmesini hala çekmektedir.

Cardano is a cryptocurrency worth less than $1: BeInCrypto

Tarihi en yüksek seviye: 3,09 dolar

Mevcut fiyat: 0,373 dolar

 

  1. Audius (AUDIO)

    AUDIO, Audius müzik akış platformunun yerel tokenidir. Platformun işlevselliğine erişimi yönetmek ve güvenliği sağlamak amacıyla kullanılır.

Platform, müzisyenler ve hayranları arasında doğrudan iletişimi kolaylaştırmak için blok zinciri teknolojisinden faydalanır ve aracıların ihtiyacını ortadan kaldırır. Kripto topluluğu üyelerinin içerikten gelir elde etme ve web3 çözümlerini entegre etme konusundaki sürekli artan ilgisi göz önüne alındığında, AUDIO’nun hala önemli bir büyüme potansiyeli bulunmaktadır.

AUDIO Price: BeInCrypto

Tarihi en yüksek seviye: 4,95 dolar

Mevcut fiyat: 0,23 dolar

  1. Polygon (MATIC)

    Polygon, Ethereum için en bilinen Layer 2 (L2) ölçeklendirme çözümlerinden biridir. Birçok ortaklık, entegrasyon ve geliştirici faaliyeti, projenin tüm kripto para endüstrisi için zorlu bir yıl olmasına rağmen ayakta kalmasına yardımcı olmuştur.

Altcoinin fiyatı birkaç aydır oldukça istikrarlı bir şekilde seyretmektedir. Bu, yatırımcıların sürekli talebi olduğunu gösterir ve bu, uzun süren bir ayı piyasası koşullarında oldukça önemlidir.

MATIC Fiyatı: MATIC AL altcoin

Tarihi en yüksek seviye: 2,92 dolar

Mevcut fiyat: 0,86 dolar

4. Curve (CRV)

Curve Finance, düşük kayma ve ücretlerle etkili ticaret için tasarlanmış otomatik bir piyasa yapıcı teknolojisine sahip merkezi olmayan bir borsadır (DEX). Platform, akıllı sözleşmelerde kilitlenen toplam değer (TVL) ve aktif kullanıcı sayısı açısından Uniswap’ten sonra ikinci sırada yer alan önde gelen DeFi protokollerinden biridir.

Kullanıcıların merkezi olmayan protokollere olan artan ilgisi, Curve’un lehine çalışabilir ve CRV tokeninin fiyatını olumlu yönde etkileyebilir.

CRV Price: BeInCrypto

Tarihi en yüksek seviye: 15,37 dolar

Mevcut fiyat: 0,81 dolar

5. Ripple (XRP)

Ripple, 2012’den bu yana var olan kripto piyasasındaki köklü bir oyuncudur. Bu süre zarfında birçok iniş çıkış yaşamıştır. Şirket, uluslararası interbank sistemi SWIFT’e bir alternatif sunar ve kullanıcılar, yerel kripto para birimi XRP kullanarak Ripple ağı üzerinden transfer ve ödemeler gerçekleştirir.

Şu anda, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), Ripple ile hukuki bir mücadele içindedir. Bununla birlikte, önemli endüstri oyuncuları Ripple’ın muhtemelen zaferle çıkacağı konusunda güvene sahiptir. Bu gerçekleşirse, sadece XRP’nin fiyatında bir yükselişe neden olmayacak, aynı zamanda tüm kripto toplumu için büyük bir ilerleme adımı olacaktır.

XRP is a cryptocurrency worth less than $1: BeInCrypto

Tarihi en yüksek seviye: 3,40 dolar

Mevcut fiyat: 0,42 dolar

beincyrpto.com

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin