Loopring artacak mı? LRC geleceği parlak mı?
Loopring artacak mı? LRC geleceği parlak mı?

Kemerleri bağlayın: Kasım ayının yıldız altcoin’i gözünü daha yükseğe dikti!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Loopring yükselmeye devam edecek mi? LRC tokeninin teknik görünümü, fiyatın güçlü yükselişe devam ettiği süper bir artış eğilimine işaret ediyor. Kripto para yatırımcılarının dikkatini LRC tokenine toplayabilecek nedenlerden biri de Loopring’in Gamestop ile yeni bir NTF pazarı için ortaklık kurması oldu.

LRC tokeni, tüm zamanların en yüksek seviyesi olarak 3,84 dolardan işlem görüyor.

Günlük LRC token grafiğinin RSI değeri aşırı alım bölgesine ulaştı.

LRC tokeninin gün içi hacmi 8,8 milyar dolar ve bu da %73,2’lik bir artışa işaret ediyor.

Loopring için teknik göstergeler yükseliş mi gösteriyor?

LRC tokeni, fiyatının önceki rekor noktası olan 0,9 dolardan kesin bir çıkış sağladığında Kasım ayına bir patlama ile girdi. Böylece token fiyatı ertesi günden itibaren önemli bir yukarı hareket gösterdi ve grafiği daha yüksek seviyeye çıktı.

LRC fiyatı sadece bir hafta içinde yaklaşık %230 arttı ve şu anda 3,48 $’dan işlem görüyor ve 3,85 $’ı yeni rekor olarak işaretlemiş durumda. Önemli EMA’lara (20, 50, 100 ve 200) göre, token fiyatı onları çoktan geride bırakarak bir süper bir yükseliş eğilimine girebilir.

Göreceli Güç Endeksi (RSI) mevcut değeri 91 ve bu, LRC için bir aşırı alım senaryosunu gösteriyor.

LRC geleceği: Fiyat artacak mı?

LRC tokeni şu anda 3.85 $’dan biraz daha yüksek bir noktada ret yemiş durumda. Token fiyatı bu yeni ATH seviyesinden düşmeye başlarsa, kripto yatırımcıları bu grafikte küçük bir geri çekilme bekleyebilirler.

Fibonacci düzeltme seviyelerine göre, bu token için en yakın destek seviyesi 3 $(0.236 FIB), ardından 2.1 $(0.5 FIB). LRC tokeninin şu anki fiyatı 3.4 $ ve gün içi kazancı %16.38.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin