featured

Kedi temalı meme coinler revaçta: POPCAT, MEW ve CAT fiyat tahminleri

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Meme coin piyasası köpek temalı kripto paralar ile büyürken son birkaç ayda kedi temalı meme coinler de dikkat çekici bir performans sergilemeye başladı. Özellikle Simon’s Cat ve Popcat son bir ayda çift haneli büyüme gösteren memeler olarak öne çıktı.

Ayrıca piyasa değeri açısından Doge, Shiba Inu, Pepe gibi kripto paralar ağustos ayından bu yana düşen trendde hareket ederek önemli kayıplar yaşamıştı. Son iki haftada ise bu kayıpları telefi etmeye çalışan kripto paralar, düşük volatilite ile hareket ettiği için yatırımcının ilgisi kedi temalı kriptolara kaymaya başladı.

POPCAT, MEW ve CAT meme coin heyecanı

Son bir haftada yüzde 39, son bir ayda ise yüzde 69 yükselerek kısa sürede hızlı bir yükseliş sergileyen Popcat (SOL), tüm zamanların en yüksek zirvesine geçtiğimiz temmuz ayında 0,99 dolar ile ulaştı. Solana tabanlı bir coin olarak güçlü bir momentum gösteren Popcat, son zamanlardaki hızlı büyümesi ile Solana meme coinleri arasında üçüncü büyük kripto olarak yer alıyor.

meme coin
POPCAT (SOL) 1 aylık grafik

Meme, 19 Eylül’de Kraken borsasında stop ticaret çiftinin listeleneceği haberi ile yükseldi. Geçtiğimiz haftalarda piyasa oynaklığına karşın yükselmeyi sürdüren meme coinin Açık Faiz oranı son 24 saate yüzde 7 geriledi ve hacmi aynı zaman diliminde yüzde 46 düştü. Güncel olarak direnç noktası 0,70 doların üstünde kalmayı başaran POPCAT, bu yazının yazıldığı sırada 0,72 dolardan işlem görüyor.

CAT 1 aylık grafik

Simon’s Cat ise son bir ayda yüzde 161 yükselerek en iyi performans gösteren memelerden biri oldu. Haftalık olarak yüzde 30 büyüyen CAT coin, 0,000034 dolardan işlem görüyor. Son 24 saate hacmi yüzde 30 gerileyen kripto paranın RSI değeri 66’da alım bölgesinde yer alıyor. Tüm zamanların en yüksek seviyesine geçtiğimiz ay 0,000091 dolar ile ulaşan CAT fiyatı üzerinde, Binance’de listelenme spekülasyonları iyimser bir etki yarattı.

Son olarak MEW coin haftalık yüzde 8 yükselerek üç haftanın en yüksek seviyesi 0,0048 dolara ulaştı. Son bir günde yüzde 3 düşen meme coin, aylık olarak kayıplarını henüz telafi edemedi.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.