Bu ülke kripto madenciliğini yasaklamak yerine nükleer enerjiyi gündemine alıyor
Bu ülke kripto madenciliğini yasaklamak yerine nükleer enerjiyi gündemine alıyor

17 Ekim’de Kazakistan’da Blockchain ve Bitcoin Konferansı yapılacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Astana, 17 Ekim’de Kazakistan’ın ikinci uluslararası konferansı olan Blockchain ve Bitcoin Konferansı’na ev sahipliği yapacak. Etkinlik içeriğinde blockchain geliştirme, kripto para birimi piyasası ve ICO’ların tanıtımı odak noktası olacak.

Etkinlik, Smile-Expo International Company tarafından 25 ülkede düzenlenen Blockchain World Events ağının bir parçasıdır. Konferans, dünyanın her yerinden blockchain uzmanları için tek bir iletişim platformu kurmayı amaçlıyor.

Blockchain ve Bitcoin Konferansı neden Kazakistan’da yapılacak?

Ülke, blockchain sistemini devlet sektörüne entegre etmeye devam ediyor. Vatandaşların Kazakistan Ulusal Bankası’nın menkul kıymetlerine yatırım yapmalarına olanak veren Invest Online blockchain sisteminin lansmanı onaylandı. Kazakistan Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı Erbolat Dossaev’e göre, bir sonraki adım KDV yönetim sistemini blockchaine kaydırmak.

Yetkililer tarafından blockchain sektörünün ve kripto mal varlıklarının devlet düzenlemesine girmesi konusunda ortak bir zemin oluşturulamamış olsa dahi, Astana Uluslararası Finans Merkezi, ICO’lar da dahil olmak üzere, kripto para birimlerinin düzenlenmesi ile ilgili anahtar noktaları içeren yasal bir çerçeve geliştirerek hükümete çözüm sunuyor.

Ayrıca, ülke dijital teknolojileri vatandaşların hayatının tüm alanlarına entegre etmek için tasarlanan Dijital Kazakistan devlet programını başlattı. Program, geçtiğimiz yıl Aralık ayında ülkenin Başbakanı tarafından onaylandı. Dijitalleşme programının ilk altı ayında neler yapıldığı konusu Blockchain ve Bitcoin Konferansı Kazakistan’da konuşmacılar tarafından tartışılacak konular arasında yer alıyor.

Blockchain ve Bitcoin Konferansı katılımcılarına neler sunuyor?

Konferans, blockchain entegrasyonu deneyimlerini işletmelere aktarmak, kripto-para birimi düzenlemelerini tartışmak ve ICO’ları nasıl piyasaya sürmesi gerektiğini aktarmak ve token satışlarına nasıl yatırım yapacağını ortaya koymak için tanınmış uluslararası kripto uzmanlarını bir araya getirecek.

Blockchain ve Bitcoin Konferansı Kazakistan, iş adamları, yatırımcılar, geliştiriciler, blockchain startup kurucuları, milletvekilleri, pazarlama uzmanları, madenciler, tüccarlar ve avukatları kapsayan geniş bir katılımcı listesi ortaya sunuyor.

Etkinlik mekanı ve bilet fiyatları

Etkinlik, Royal Park olarak adlandırılan çok amaçlı komplekste gerçekleştirilecek. Etkinliğin açık adresi: Astana şehri, Left Bank, Ref. Hanover kereya ve janïbeka, 18. Türkiye’den katılmayı düşünürseniz gidiş dönüş uçak bileti fiyatları 2400 TL’den başlıyor.

Kayıt formu etkinliğin web sitesinde mevcuttur. Şu anda biletler 50.000 KZT (846,27 TL) fiyatıyla satışta. Ancak, etkinlik tarihi yaklaştıkça bilet fiyatlarında 85.000 KZT’ye (1438,66 TL) kadar artış bekleniyor. Öğrencilere 15.000 KZT’lik (253,88 TL) özel biletler sunulması ise etkinliğe katılımı arttıracak gibi görünüyor. (Etkinlik girişinde bir öğrenci kimlik kartı göstermek gerekiyor.)

Ayrıca 170.000 KZT (2877,33 TL) bedelle özel VIP bileti de bulunmaktadır. VIP bileti, konferansa ve sergi alanına tam erişimin yanında bir sürpriz etkinlikten sonra, konuşmacılarla birlikte bir akşam yemeği yeme fırsatı sunuyor.

Etkinlik hakkında ayrıntılı bilgi ve kayıt formu Blockchain ve Bitcoin Konferansı Kazakistan‘ın resmi web sitesinde bulunabilir.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin