KasapDöner

KasapDöner Şubat ayında Bitcoin ile ödeme almaya başlayacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Türkiye’nin en sıra dışı döner markası KasapDöner, Bitcoin ile ödeme başlatacağını duyurmasının ardından daha da ilgi çekti. 2018 yılında Anadolu’nun her yerinde açacağı şubelerle büyümeye devam edecek olan firma, Şubat ayından itibaren Bitcoin ile ödeme alacağını duyurdu.

Anadolu’nun markaları için büyük bir öneme sahip olduğunu söyleyen KasapDöner Genel Müdürü Bahar Özürün, 2018 yılı Şubat ayından itibaren Bitcoin ve Litecoin ile ödeme seçeneğini başlatacak. Genel Müdür Özürün konuyla alakalı olarak şu açıklamalarda bulundu:

Başta Bitcoin olmak üzere kripto para birimlerinin gelecekte hayatımızın içine çok daha fazla gireceğini düşünüyoruz. Perakende sektöründe bu tarz inovatif gelişmelere kayıtsız kalmak mümkün değil. Biz de 2018 yılının Şubat ayından itibaren tüm şubelerimizde Bitcoin ve Litecoin ile ödeme seçeneğini başlatıyoruz. Kriterlerimizi sağlayan diğer sanal paraları da sistemimize katmaya devam edeceğiz.

KasapDöner yüzde yüz Türk sermayesi

Genel Müdür Bahar Özürün, KasapDöner ile alakalı olarak şunları söyledi:

Döner Anadolu’dan çıkmış bir tat, kendi öz değerimiz, Biz de yüzde 100 Türk sermayesine sahip, kendi tüketmeyeceği ürünü misafirlerine sunmamayı ilke edinmiş yerel bir marka olarak bu değerimizi Anadolu’yla tekrar buluşturmayı hedefliyoruz. 2017 yılında başladığımız bu keyifli yolculuk 2018’de tüm hızıyla sürecek. 2018’de de en büyük hedeflerimizin başında döneri dünya markası yapmak gelecek. 2016 yılında KasapDöner şubelerinin toplam cirosu 65 milyon TL idi. 2017 yılında bu rakamı 85 milyon TL’ye yükselttik. Bu da ciro bazında yüzde 30’luk bir büyüme demek. Ayrıca 2017 yılında 720 tonu döner olmak üzere toplam 750 ton et satışı yaptık. Sadece 2 yıl önce bu rakamın 400 ton olduğunu düşünürsek, gördüğümüz ilginin ne denli büyük olduğunu anlayabiliriz.

 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin