Kanada: Bitcoin madencisi Hut 8
Kanada: Bitcoin madencisi Hut 8

Kanada’nın en büyük Bitcoin madencisi Hut 8 oldu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Toronto merkezli Bitcoin madencilik şirketi Hut 8, yaptığı duyuruda Kanada’daki ikinci madencilik tesisinin 16 Temmuz’da açılması ile kapasite bakımından dünyanın en büyük halka açık Bitcoin madenciliği yapan operatör şirketi haline geldiğini iddia etti.

7 ayda 1.900 BTC çıkarıldı

Bir basın açıklaması yayımlayan şirket, Medicine Hat kentindeki çiftliğinin Eylül son tarihinden önce tamamlandığını ve Drumheller kentindeki mevcut operasyonuna katılacağını açıkladı.

Basın bültenlerine göre, kendi madencilik donanımları ve diğer ihtiyaçlarını sağlayan BitFury ile bir ortaklık başlatan Hut 8, geçtiğimiz yıl aralık ayındaki orijinal lansmanından bu yana yaklaşık 1.900 Bitcoin (BTC) çıkardı.

Hut 8 CEO’su: “Halka açık en büyük madencilik şirketiyiz.”

BitFury ve Hut 8’in karşılaştırmalı başarısı, Çin merkezli Bitmain’in hâkimiyetinde devam eden Bitcoin madencilik pazarını daha da çeşitlendiriyor. Hut 8 Başkanı ve CEO’su Andrew Kiguel yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi:

66,7 MW’lık toplam işletim kapasitesine sahip olarak, Kanada’daki en büyük kripto para madencisi ve dünyanın en büyük halka açık ticari faaliyet gösteren kripto para  madencisi olduğumuza inanıyoruz.

Hut 8 planlarına aşina olan kaynaklar, şirketin şu anki hisse fiyatının 2,45 dolar olduğunu, 4,70 dolarlık başlangıç liste fiyatına karşı hala 7,85 dolarlık bir hedefe ulaşmak için dönüşüm yapacağını söyledi.

cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

İsviçre’de Blockchain devrimi: Oylama ve bankacılık

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin