Güney Koreli internet devi Kakao, Blockchain platformu için tarihi açıkladı
Güney Koreli internet devi Kakao, Blockchain platformu için tarihi açıkladı

Kakao kripto para borsası için fon toplayacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Güney Kore’nin en popüler mesajlaşma uygulaması olan Kakao’nun arkasındaki şirket, gelecek ay özel bir yatırım yapılacağını ve kripto para borsası için para toplayacağını söyledi.

Kakao kripto para borsası için çalışmalara başladı

Kakao’nun bir yan kuruluşu olan Ground X Corp, şirketin Güney Kore’nin dışında başarılı olması için Tokyo’ya yönelik bir Blockchain girişimi. Ground X Corp’un CEO’su Jason Han, bir röportajda şirketin tüketici hizmetleri şirketleri ile sermaye ve iş ittifakları yapmak istediğini söyledi.  Ground X Corp, Blockchain teknolojisiyle bütünleştirilebilecek internet veya mobil servislere sahip şirketleri hedefliyor.

Ground X, Mart 2018’de kripto fiyatlarındaki patlamanın olduğu son ayı piyasasının başında kuruldu. Eylül 2018’e kadar hazır olacak olan kripto para borsası test sürümünü almayı ve ürünü yıl sonuna kadar kullanıma sunmayı amaçlıyorlar. Jason Han, mevcut ürünlerden daha pratik olacak bir ürün üretmek istediğini ve merkezi olmayan uygulamaların (dApps) çok kullanıcı dostu olmadığını söyledi.

Kakao çoğunlukla Güney Kore’de faaliyette bulunuyor

Jason Han açıklamalarına şunları ekliyor:

Şu anda Blockchain ile ilgili en büyük sorun, ortalama bir kişinin kullanacağı tek bir servis olmaması. Hizmetlerimiz daha pratik olacak. İnsanların kripto dilini öğrenmek zorunda kalmadan kullanabilecekleri bir hizmet oluşturacağız.

Kakao, çoğunlukla Güney Kore’de faaliyette bulunan, aylık 50 milyon kullanıcısı olan ve 7,6 milyar dolarlık bir şirket.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin