Terra (LUNA) yeni rekor yolculuğuna başlamış olabilir
Terra (LUNA) yeni rekor yolculuğuna başlamış olabilir

Kaçıranlar pişman olmuştu: Bu altcoin’de rekor kapısı yine açıldı! Arkasına bakmadan roketleyebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – LUNA fiyatı, 17 Şubat’ta önemli bir destek seviyesinin altına düştükten sonra kazanımlarını artırmaya devam ediyor. Ancak fiyat, 97.90 $ civarında güçlü bir dirençle karşı karşıya. Yine de, altta yatan yükseliş hissi, varlıktaki kazanımların hızını koruyabilir.

LUNA fiyatı, 99,0 $ civarındaki direnç bariyerini zorlayarak yükseldi.

Yatırımcılar, LUNA’nın kazançlarına devam etmesini ve 120 $’a yakın tüm zamanların en yüksek seviyelerini yeniden test etmesini bekleyebilir.

Bununla birlikte 90.0 dolarlık destek seviyesinin kırılması, yükseliş teorisini iptal edecek.

LUNA/USD, gün içinde %2.86 artışla 97.49 $’da el değiştiriyor. Sekiz en büyük kripto para biriminin 24 saatlik işlem hacmi 2.177.736.684 dolarda.

LUNA fiyatı yükselmeye hazırlanıyor olabilir

Günlük grafikte, LUNA fiyatı 5 Nisan’da 119.44 $’da rekor yüksek seviyeleri test ettikten sonra %45 geri çekildi. Fiyat, 43.87 $’dan başlayan %0.5 Fibonacci geri çekilme seviyesinin kısa bir süre altına düştükten sonra geri döndü ve 99.48 $’daki yüksek seviyeleri tekrar ziyaret etti.

Şimdi %0.23 Fibonacci geri çekilme seviyesinin üzerinde bir günlük kapanış, fiyatı 120 $ yakınındaki tüm zamanların en yüksek seviyelerini yeniden yakalamak için yukarı itecektir.

Ters tarafta, seansın en düşük seviyesinin altında bir kırılma, fiyat için yükseliş argümanlarını ortadan kaldırabilir. Bu senaryoda, satıcılar LUNA’yı Salı gününün en düşük seviyesi olan 88.56 $’a çekebilir.

LUNA, 97.0$’dan 103$’a uzanan yatay bölgenin yakınında reddediliyor. Böylece ticaret için çok önemli bir seviye haline geliyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin