JPMorgan analistleri, Ethereum'u daha iyi bir yatırım olarak görüyor!
JPMorgan analistleri, Ethereum'u daha iyi bir yatırım olarak görüyor!

JPMorgan analistleri, Ethereum’u daha iyi bir yatırım olarak görüyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum, dikkate alınması gereken bir güç olduğunu kanıtladı ve büyük banka JPMorgan da buna katıldı. Performans söz konusu olduğunda, Ethereum, rakip Bitcoin’den daha iyi performans gösterdi, ancak Bitcoin, en değerli kripto para birimi olmaya devam ediyor. Bununla birlikte, göstergelere göre, Bitcoin’in liderliği uzun süre devam etmeyebilir.

JPMorgan’daki analistler geçtiğimiz günlerde kripto para birimleri ve potansiyelleri hakkında bir rapor yayınladı. Analistler, Bitcoin’in yeteneğini kabul etse de, Ethereum’u önümüzdeki yıllarda önde gelen kripto para biriminin önüne koydu. Rapor, argümanını her iki varlığın faydasına dayandırdı. Bitcoin para politikası için iyi olsa da, Ethereum’un daha da iyi olduğu kanıtlandı.

JP Morgan notu, Ethereum’un uzun vadede Bitcoin’e kıyasla daha iyi olduğunu nasıl kanıtlayabileceğini özetledi. Bitcoin hâlâ en değerli kripto para birimi olabilir, ancak artan faiz oranları ile Ethereum daha iyi sonuç alabilir. Analistler, tahvil getirilerindeki yükselişin ve para politikasının nihai olarak normalleşmesinin, Bitcoin üzerinde aşağı yönlü baskı oluşturduğunu söyledi.

Ethereum price chart from TradingView.com

Bunun nedeni, faiz ve enflasyon oranları arttıkça daha fazla yatırımcının geleneksel finanstan daha avantajlı faiz oranları sunan DeFi protokollerine geçiş yapması. DeFi protokollerinin çoğunluğunun Ethereum blockchaini üzerine kurulduğu göz önüne alındığında, Bitcoin’den daha fazla büyüme alanı sağlayabilir.

Notta, JPMorgan aynı zamanda gelişmekte olan NFT, oyun ve sabit para bölümüne de işaret ediyor. Bu, ünlü kripto para birimlerine yatırım yapmak söz konusu olduğunda Bitcoin’den daha güvenli bir hale getiriyor. Notta, faiz oranları yükseldikçe, temel faydasının değerini korumasına yardımcı olması gerektiği yazıyor.

JPMorgan, Ethereum’dan gelecek için üstün performans bekliyor

Dünyanın önde gelen bankası JPMorgan’daki analistler, Ethereum’un Bitcoin’den daha iyi bir yatırım seçeneği haline gelebileceğinin başka nedenlerini de ortaya koydu. Bunlardan biri, Ethereum’un zamanla sürekli olarak Bitcoin’den daha iyi performans göstermesiydi. Yalnızca 2021 verileri, her iki dijital varlık performans açısından karşılaştırıldığında geniş bir marj gösteriyor.

Ethereum, Bitcoin’in %96’sına kıyasla yılda %500’den fazla büyüdü. Varlık bu oranı korursa, yatırımcılarına daha yüksek kazançlar getirirken önümüzdeki beş yıl içinde Bitcoin’in piyasa değerini geçebilir. Ethereum beş yıl içinde , Bitcoin’in toplam piyasa değerinin yaklaşık yarısına ulaştı. Yarım trilyon doların üzerinde bir değere sahip olan dijital varlık, Visa, MasterCard ve JPMorgan gibi devleri geride bırakarak dünyanın en değerli varlığı olarak 15. sırada yer aldı.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin