featured

Jp Morgan CEO’su Jamie Dimon’a, John McAfee ve Alex Gurevich’den Cevap Geldi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçtiğimiz günlerde Bitcoin hakkında ”sahtekarlık” v.b. söylemlerde bulunan Jp Morgan CEO’su Jamie Dimon’a, Bitcoin’in en büyük savunucularından biri olan McAfee’nin kurucusu John McAfee‘den ve Global Makro Ticaret’in eski Başkanı Alex Gurevich’den ard arda cevaplar geldi. 



Dimon’a Salı günü twitter hesabından cevap veren Alex Gurevich; ” Jamie, sen iyi bir patronsun, ve GOAT Bank’ın CEO’susun. Ancak sen bir trader (alım-satım uzmanı) ya da bir girişimci değilsin”  

Dimon’un bu söyleminden sonra Bitcoin fiyatında düşüş yaşanmıştı ancak kimse bu düşüşün nedeninin Dimon’un bu söylemi olup olmadığı konusunda emin değil.

Gurevich, Dimon’a yanıt veren tek ünlü değil. Aynı zamanda McAfee, Dimon’un bu söylemine yanıt vermek üzere CNBC’ye gitti.

McAfee’nin yanıtı da oldukça etkiliydi;

Her bir Bitcoin’i üretmek için neredeyse 1.000 dolar maliyete girmeniz gerekiyor, peki bir amerikan dolarını üretmek için maliyet nedir?  Hangisi sahtekarlık? 

 

Son olarak, direk Dimon’a cevap olarak değil ancak sektörün gidişatı için Leverj CEO’su Bharath Rao e-posta ile bir yorumda bulundu;

“Geleceği adım atma ve şekillendirme vizyonuna, cesaretine sahip olanlar mümkün olduğunca ödüllendirilecek. Bu durdurulamayan kuvvet karşısında korkanlar, çekinenler ise eskimiş kafalı olmayı seçecekler”

cointelegraph

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin