JP Morgan: ''Bitcoin hayatta kalmak için bankalara muhtaç.''
JP Morgan: ''Bitcoin hayatta kalmak için bankalara muhtaç.''

JP Morgan: ”Bitcoin hayatta kalmak için bankalara muhtaç.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

JPMorgan Chase e-ticaret departmanı başkanı Ron Karpovich’e göre, geleneksel finansal kurumlar Bitcoin ve kripto para piyasasına rakip değil, ortak olarak kabul edilmeli.

Ron Karpovich: “Bitcoin ve geleneksel finansal kurumlar birbirine rakip değil.”

CNBC ile yapılan röportajda konuşan Ron Karpovich, iki sektörün rekabet etmek zorunda kalmayacaklarını, birlikte çalışacaklarını söyledi. Bu yorumlar, JP Morgan’ın müşterilere yönelik iç ödeme ağını kolaylaştırmak için istikrarlı bir token işlevi görecek olan JPM Coin’nin piyasaya sürülmesinin açıklanmasından sadece bir ay sonra geldi. Karpovich, kripto para birimi şirketlerinin fonları dolaştırmak için geleneksel bankacılık hizmetlerini kullanmak zorunda kalacaklarına -itiraf etmek istemeseler bile- inanıyor. Ron Karpovich konuya yönelik açıklamalarına şunları ekledi:

Sonuçta perde arkasında, fon taşımak için bir banka kullanmak zorunda kalacaklar. Bu alanda rekabet yerine daha fazla ortaklık var. Marjlar ve yetenekler söz konusu olduğunda, -ödemeler asla marjda büyüyen bir şey değildir- hiç kimse bir ödeme için ödeme yapmak istemez. Bu, bu sürecin en zor kısımlarından biri: satış yapabilme konusunda sınırlı kaynağınız var, bu nedenle çok verimli ve büyük oyunculara ihtiyacınız var.

Ayrıca JPMorgan Chase e-ticaret departmanı başkanı, Blockchain’in mevcut ödeme altyapısını iyileştirmek, ödemeleri daha hızlı ve ucuz hale getirmek için kullanılabileceğini belirtti.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin