Joseph Lubin: “Blockchain teknolojisi hala emekleme aşamasında.”
Joseph Lubin: “Blockchain teknolojisi hala emekleme aşamasında.”

Joseph Lubin: “Patlayan bir sürü balon gördük.” Peki bu devam edecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum’un kurucu ortağı Joseph Lubin, verdiği bir röportajda Bitcoin ve Blockchain teknolojisine dair açıklamalarda bulundu.

Joseph Lubin: “Blockchain teknolojisi hala emekleme aşamasında.”

Lubin, Berlin’i Blockchain sektöründe en önemli şehir olarak nitelendiriyor ve açıklamalarına şunları ekliyor:

Berlin bir altyapıya ve yeteneğe sahip, gerçekten iyi programcılar burada.

Lubin’e göre Blockchain teknolojisi hala emekleme aşamasında. Şu anda ConsenSys şirketi ile Ethereum uygulamaları geliştirmeye odaklanan Ethereum‘un kurucu ortağı, konuya yönelik şunları söylüyor:

Patlayan bir sürü balon gördük ve Blockchain ve kripto paralarda daha sık göreceğiz. 30, 200, hatta 20.000 dolardayken Bitcoin bir balondu.

“İnsanlar verilerini kendilerini kontrol etmeli.”

Lubin’e göre Bitcoin’in etrafındaki heyecan, kötü bir şey değil, çünkü piyasaya daha fazla para getirecek ve teknolojiyi ileriye taşıyacak. Lubin’in asıl ilgisi, internetin bir sonraki aşamasını geliştiriyor. Lubin’e göre, eski web’in çok fazla hatası var ve insanlar kendi verileri üzerinde kontrol sahibi değil. Ayrıca bu şirketlerin kullanıcı verileri üzerinden fayda sağlayabileceği anlamına geldiğinden sınır ötesi ödemeler için hızlı bir yöntem bulunmuyor. Lubin konuya yönelik şunları söylüyor:

Verileri toplayan ve para kazanan silolardan kurtulmalıyız ve insanlar verilerini kendilerini kontrol etmeli.

Joseph Lubin ConsenSys şirketi ile Ethereum uygulamaları geliştiriyor

Lubin, Ethereum ile ilgili açıklamalarına şunları ekliyor:

Milyarlarca yazılım mühendisi, protokol katmanında neler olup bittiği konusunda çok fazla endişe duymamalı ve sadece web uygulamaları ve mobil uygulamalar oluştururken, kullandıkları şeye benzeyen araçlarla inşa etmeli. Böylece kendi problemlerini tanımlayabilir ve kendi çözümlerini kurabilirler.

Chaining

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin