John McAfee’nin başkanlık vaadi onu tekrar manşetlere taşıyor
John McAfee’nin başkanlık vaadi onu tekrar manşetlere taşıyor

John McAfee’nin başkanlık vaadi: “Bitcoin 500.000 dolar olacak!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

John McAfee Bitcoin’in 500.000 dolar olacağını söyledi. Ancak bu durum yalnızca kendisi Amerika Birleşik Devletleri Başkanı seçilirse gerçekleşecek. John McAfee’nin başkanlık vaadi sosyal medyada da ilgi konusu oldu.

John McAfee’nin başkanlık vaadi onu tekrar manşetlere taşıyor

Yakın tarihli bir YouTube videosunda John McAfee, eğer girdiği bu yolda başarıya ulaşabilirse kripto paraları politik dünyanın merkezine taşımayı planladığını söylüyor. John McAfee’ye göre, daha öncede söylediği gibi ücretsiz sağlık hizmetlerine imkan veren Obamacare için bu kadar emek ve para harcanıyorsa, herkesin bir şekilde entegre olacağı Blockchain teknolojisine bundan daha fazla kaynak aktarılmalı.

John McAfee, başkanlık konusundaki arayışının bu girişime gerçekten faydalı olabileceğine, güvenlik ve mahremiyete odaklanan bu platformu destekleyeceğine inanıyor. John McAfee, ABD’nin yakında bu alandaki bilgi ve mahremiyet eksikliği nedeniyle kendini siber bir savaşın içinde bulabileceğine inanıyor. Ayrıca John McAfee, bu rolü ciddiye almadığını düşünen insanlara rağmen, bu işi en az mevcut başkan kadar iyi yapabileceğini belirtiyor. Aynı zamanda  John McAfee, polisten kaçtığı karanlık bir geçmişe sahip olmasına rağmen kendisinin güvenilir bir insan olduğunu da ekliyor.

John McAfee neden Bitcoin için yüksek fiyat tahmini yaptı?

John McAfee, Bitcoin için yüksek fiyat tahmini yapmasının arkasındaki sebep olarak, seçimlere kadar olan dönemde kripto paralar hakkında halk tabanında oluşturmayı planladığı büyük farkındalığı gösteriyor. John McAfee, şu ana kadar kripto para sistemine saldırıları ile zarar vermiş hackerları devlet memurluğuna alıp onların kapasitesinin daha güçlü bir sistem kurmak için kullanılabileceğini söylüyor. John McAfee ancak bu şekilde, başlamış olan kripto savaşında başarılı olabileceğimizi belirtiyor.

Cryptodaily

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin