Ünlü kripto kişilikleri kripto alanında çok aktif ve popüler kişilerden oluşuyor
Ünlü kripto kişilikleri kripto alanında çok aktif ve popüler kişilerden oluşuyor

John McAfee, ünlü kripto kişilikleri arasına girdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

25 Ağustos’ta Bithemoth Borsası, 5 en ünlü kripto kişililiğini sıralayan bir liste yayınladı. John McAfee de listede bulunan, Vitalik Buterin, Roger Ver, Changpeng Zhao ve Satoshi Nakamoto gibi birçok kişiden biri oldu. McAfee Antivirus yazılımının kurucusu olduğu bilinen John McAfee, ünlü kripto kişilikleri arasında oldukça tanınmış bir kişi.

Ünlü kripto kişilikleri kripto alanında çok aktif kişilerden oluşuyor

John McAfee kripto alanında çok aktif ve popüler. Son zamanlarda “unhackable” hacklenemeyen Bitfi kripto cüzdanı ile oldukça iddialı konuşmaları bulunuyor. Kendine olan güveni ve meydan okumalarıyla kripto alanında büyük bir takipçi kitlesi var. Ayrıca, John McAfee’nin onunla aynı görüşte olmayanlara karşı sataşma eğilimi de mevcut. Bithemoth, John McAfee hakkında şunları söyledi:

McAfee sadece etkili biri değil aynı zamanda eğlenceli. Farklı olduğu biliniyor ve şimdiden dünya çapında fiat paraları yok etmek için “Para Birimi Bağımsızlığı Özgürlük Bildirgesi” adlı bir hareket başlattı.

Listede ikinci sırada Vitalik Buterin yer alıyor

Listedeki ikinci kişi olan Vitalik Buterin, dünyanın en büyük ikinci kripto para birimi olan Ethereum’un mucidi. Rus-Kanadalı programcı, aynı zamanda, ETH’nin yaratılışına başlamadan önce de kurduğu bir Bitcoin dergisinde yazarlık yapıyordu. Bithemoth Borsası Vitalik hakkında şunları söyledi:

Hayır, o bir robot değil, 24 yaşında bolca başarılar elde eden inanılmaz derecede akıllı bir birey. Tweetleri teknik ve dünya çapında kripto para birimi geliştiricileri ile tartışmalar yapabiliyor. Ethereum’un 2. sırada yer yer aldığı göz önüne alındığında, kararlarının etki yaratması şaşırtıcı değil.

Satoshi Nakamoto, kesinlikle en ünlü kripto kişiliği

Bir sonraki isim Roger Ver oldu. Bitcoin.com ve Bitcoin Cash kurucusu ve aynı zamanda Bitpay ve Blockchain.com’un bir yatırımcısı. Binance kurucusu Changpeng Zhao, Bithemoth’un listesine de girdi. Changpeng Zhao’nun kripto alanına çok sayıda katkısı var ve Binance’ın büyük başarısı ile çok dikkat çekti. Hiçbir liste Bitcoin’in gizemli yaratıcısı olmadan tamamlanamaz. Satoshi Nakamoto, kesinlikle en ünlü kripto kişiliği.

Zycrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin