John McAfee gizlilik odaklı kripto para çıkarıyor: Karşınızda Ghost
John McAfee gizlilik odaklı kripto para çıkarıyor: Karşınızda Ghost

John McAfee tahminleri piyasaya bomba gibi düştü!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

John McAfee, iş dünyasının yakında tanıdığı aynı zamanda kripto dünyası için de oldukça ünlü bir isim. Sıra dışı yaşam tarzı ile de zaman zaman gündeme gelen  John McAfee tahminleri ile de kripto dünyasının değişmez aktörlerinden biridir. Öyle ki dünya çapında 1 milyona yakın takipçisi olduğu gibi sevmeyeni de bir kadar çok gibi duruyor. Fakat O olumlu yada olumsuz eleştirilere, hatta kimi zaman hakkında yapılan suçlamalara aldırmadan, fikirlerini açıkça söyleyip, sonuna kadar savunuyor.

Bu düşüncelerinden birini ise geçen akşam saatlerinde resmi twitter hesabından twitledi. Zaman zaman kripto paralar hakkında yaptığı yorumlar, büyük ilgi uyandırırken, attığı bir reklam twitinin oldukça yüksek fiyatlarda olduğu da söylentiler arasında.

Fakat John McAfee’nin dün attığı twiti diğerlerinden ayıran önemli bir fark vardı. Öncelikle kendisinin de belirttiği bazı kripto paralar ile ilgili yaptığı fiyat tahminleri oldukça kısa vadeli bir tahminler. ayrıca tahminlerini bir adım daha ileri götürerek, coinlerin ne zaman yükseleceğine dair tarih de vermiş. Bunun yanında McAfee, attığı twite verdiği cevaplarla da tahminlerine ne kadar çok  güvendiğini gösteriyor.

John McAfee’nin kripto para tahminleri

McAfee attığı twitte ilk olarak Bitcoin’in Haziran ayında 15.000 doların üzerine çıkacağını ardından gelen Temmuz ayında ise inişe geçeceğini iddia etti. Golem (GNT) coin hakkında da tahmin yürüten McAfee, Golem’in  Temmuz ayı sonunda 5 dolara yükseleceği tahmininde bulundu. Coinmarketcap verilerine göre ise GNT’nin bugün değeri, yaklaşık 0,48 dolar.

Yine CMC verilerine göre 305. Sırada olan ve bugün itibariyle yaklaşık 0,14 dolardan el değiştiren Docademic (MTC) coini içinde Temmuz ortalarında 0,73 dolar olacağını söyledi. Şu an 0,08 dolar fiyatı olan Bezop (BEZ) coini için ise yine Temmuz ortalarında 0,52 dolar olacağını iddia etti.

İki önemli Altcoin için müthiş John McAfee tahminleri

Temmuz sonunu hedef göstermeye devam eden John McAfee, buna göre şuan  yaklaşık 21 dolar fiyatı bulunan Bitcoin Private (BTCP)’ın 200 dolar olacağı ve en iyi 5. Kripto para konumunda bulunan ve 11,50 dolar fiyata sahip olan EOS’un 32 dolara çıkacağını söyledi.

Özelikle fiyatı ortalama 20 dolar olan BTCP’nin 200 dolara çıkıp, yüzde 1000’lik bir artış göstereceğini iddia etmesi, BTCP topluluğu tarafından coşkuyla karşılandı. Attığı twite ise dakikalar içerisinde yüzlerce cevap geldi. Bu cevaplardan bazıları John McAfee tahminleri hakkında bir saçmalık olduğunu söylerken, McAfee birçoğuna tek tek cevap vererek iddiasını yineledi.

Kripto para piyasaları hakkında daha öncede çılgın iddialarda bulunduğuna şahit olduğumuz John McAfee’nin bu kısa dönem tahminlerini neye göre yaptığı elbette ki bilinmiyor. Belki bu tahminlerine dayattığı bir takım gelişmelerden haberdar, belki de sadece durgun giden ve hemen hemen her coin ve tokenin düşüş gösterdiği piyasaya kendi çapında bir hareket getirme çabasından ibaret. Yine de yatırımcıların işlem yaparken, kendi fikirleri ve kararları ile işlem yapmaları en doğru yol olacaktır.

 

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin