John McAfee uzun süren sessizliğini bozdu:
John McAfee uzun süren sessizliğini bozdu: "Suçlamalar abartılı"

John McAfee: “Kripto para piyasası 20 trilyon dolar değil, bunun 10 katı olacak!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

En önemli yatırım fonu yöneticilerinden ve Galaxy Digital Capital Management‘ın kurucusu ve CEO‘su olan Mike Novogratz aynı zamanda bir Bitcoin sevdalısı. Michael Novogratz’a göre, kripto para piyasası 20 trilyon dolarlık bir piyasa haline gelecek.

Michael Novogratz: “Kripto paralar geleceği domino edecek.””

Milyarder yatırımcı Michael Novogratz geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda kripto paralara dair bir çok açıklamada bulundu. Seyircilerin sorularına da yanıt veren yatırımcı kripto paraların kaçınılmaz bir gerçek olduğunu vurguladı. Ayrıca kripto paraların geleceği domino edeceğini belirten Michael Novogratz, kurumsal firmaların sektöre girişiyle kripto para piyasasının 20 trilyon dolarlık bir piyasa haline geleceğini iddia ediyor.

John McAfee: “Kripto para piyasası 20 trilyon dolar değil, bunun 10 katı olacak!”

Antivirus Software’in kurucusu ve kripto para yatırımcısı olan John McAfee, Michael Novogratz bu iddiasını daha da ileri götürerek çok konuşulacak yorumlarda bulundu. John McAfee Twitter hesabı üzerinden konuya yönelik şu paylaşımı yaptı:

Kripto para piyasası 20 trilyon dolarlık bir piyasa haline gelecek. Ama ben bunun 10 katı olacağına inanıyorum. Kripto para sektörü geliştikçe fiat paralar büyük ölçüde değer kaybedecek. 2021 yılına kadar ABD doları bugünkü değerinin yalnızca 5’te 1’i kadar olacak. Bu rakamlara inanın.

Görünüşe göre John McAfee çok konuşulacak yorumlarına bir yenisini daha ekledi. John McAfee’nin bu sözleri kripto para topluluğunda büyük ilgi gördü. John McAfee’nin bu tweeti, yazım sırasında yaklaşık 1.361 retweet ve 3.063 beğeni almış görünüyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin