JavaScript'in yaratıcısı kripto para dünyasına adım atıyor.
JavaScript'in yaratıcısı kripto para dünyasına adım atıyor.

JavaScript’in yaratıcısı kripto para dünyasına bomba gibi giriyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

JavaScript’in yaratıcısı ve Brave’in kurucu ortağı olan Brendan Eich, tüm kripto paralar için bir protokol oluşturmak üzere Evrensel Protokol platformu (UP) adı verilen bir topluluğa katılacak.

Uphold kurucu ortağı JP Thieriot, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

İnternetin ilk günleri günümüzdeki Blockchain dünyasına çok benziyordu, birçok farklı teknoloji platformu parçalanmış ve birbirleriyle iletişim kuramamıştı. Evrensel Protokol Platformu’nun, interneti yönlendiren TCP ve IP protokollerinin atılımı gibi, Blockchain teknolojilerini bağlama potansiyeline sahip bir teknoloji olduğuna inanıyoruz.

JavaScript’in yaratıcısı bu hamlesiyle tüm kripto dünyasını birleştirebilir

Kripto paraların kabulü için kripto kullanıcıları farklı kripto paralarını herhangi bir sürtünme olmaksızın farklı Blockchain’e geçirebilmesi gerekiyor.

Evrensel Protokol platformu, bir kripto para biriminin dijital temsili olan Proxy tokenleri ile çalışır. Ortak bir evrensel tokeni barındırarak, farklı Blockchain’i ve token projelerinin birbirleriyle özgürce etkileşebilmelerini sağlar. Örneğin, Proxy Bitcoin Ethereum üzerinde mevcut olabilir.

Yatırımcıların güvenini sağlamak için kurucu üyeler platformun halka açık bir Blockchain üzerinde varlıkları yayınlayacaklarını söylüyor. Rezerv ayrıca, Proxy Token ekosisteminin mali sağlamlığını göstermek için toplulukla paylaşılacak üç aylık üçüncü taraf denetimlerine de tabi olacak.

Platform ayrıca, merkezi olmayan borsaların tokenleri daha kolay listelemesine ve yeni ticaret çiftleri oluşturmasına, bunun yanı sıra özel saklama ve cüzdan seçeneklerine sahip olmasını da sağlayacak.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

İngiltere dijital kanıt deposu olarak Blokchain’i kullanacak

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin