Analistlerden XRP için korkunç senaryo:
Çarpıcı veri: eToro kullanıcı tabanının yarısı XRP yatırımı yapmış!

Ripple’a Japonya’dan darbe: Bankalar XRP ile iş birliğinden çekiliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple, Japonya’daki ilk banka SBI Group’un XRP destekli Money Tap uygulamasından çekilmesiyle darbe aldı

  • Resona Bank, Money Tap ve Ripple ile iş birliğini bırakan ilk banka oldu.
  • Money Tap platformu, doğrudan bireyler arasında transfer gerçekleştiriyor.

Ripple Money Tap uygulaması, xRapid kullanıyor

Ripple’nin Japonya’daki önemli ortaklarından biri olan SBI Grubu geçtiğimiz günlerde, çok sayıda bankanın Ripple destekli Money Tap uygulamasını kullanmak için imza attığını açıkladı. Uygulama nakitsiz para transferini desteklemek için geliştirilmiştir. Bu yenilikçi uygulama Ripple’ın çığır açan xRapid ödeme sistemini kullanıyor.

Money Tap ile ilgili son gelişme, Resona Bank’ın Money Tap ile işbirliğini bırakan ilk banka haline gelmesidir. Ortaklıktan çıkma duyurusu resmi bir açıklama ile yapıldı ve iptalin 13 Mayıs 2019 tarihinde yürürlüğe gireceği söylendi.

Bankadan anlaşma iptali hakkında resmi açıklama şu şekilde yapıldı:

Money Tap para transferi uygulamasıyla iş birliğinin iptali üzerine: İşbirliği iptal tarihi: 13 Mayıs 2019 (Pazartesi) olarak belirlendi. Resona Bank’ı kullandığınız için teşekkür ederiz. Resona Bank, 4 Ekim 2018’de başlatılan Money Tap para transferi uygulaması ile işbirliğini 13 Mayıs 2019’da iptal edecek. Gelecekte hizmetimizi geliştirmeye devam edeceğiz…

Başlangıçta 13 banka ile anlaşan Money Tap uygulaması ise işlevlerini şu şekilde tanımlıyor:

Money Tap, kullanıcıların doğrudan bireyler arasında para aktarmalarını sağlayan ve doğrudan bir bankadan banka hesabına günde 24 saat, yılda 365 gün para yatırabilen güvenli, gerçek zamanlı ve rahat bir uygulamadır. Banka hesap numarasına ek olarak, havale hedefini belirtmek için bir cep telefonu numarası veya QR kodu kullanan ve parmak izi gibi biyometrik kimlik doğrulama ile birlikte sunulan bir para transferi işlevine de sahibiz.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin