YAM2V piyasalarda!
YAM2V piyasalarda!

James Bevan: “Son piyasa çöküşü sadece yoldaki bir engel.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Önemli bir  Birleşik Krallık bağış fonunun yöneticisi James Bevan, Londra’daki Crypto Summit’te kripto para piyasasındaki son çöküşün sadece “yoldaki bir engel” olduğunu belirtti.

James Bevan: “Fiyat düşüşlerini varoluşsal bir kriz olarak görmüyorum.”

CCLA‘nın baş yatırım yöneticisi Bevan, panelde kripto para birimlerinin değerinin son zamanlarda “varoluşsal bir kriz olarak” azaldığını görmediğini söylüyor. Ayrıca Bevan son fiyat düşüşlerin sadece yoldaki bir engel olduğuna inandığını da ekliyor. Bevan daha sonra geleneksel finans ile kriptoyu karşılaştırdı ve kurumsal yatırımcıların, geleneksel para birimleri ve işlem sistemleriyle ilgili çok sayıda sorunla karşı karşıya olduğunu belirtti.

CCLA, kendini Birleşik Krallık’ın en büyük fon yöneticilerinden biri olarak gösteriyor. Ayrıca şirket, bu yıl yönettiği varlıkların değerinin 7,8 milyar sterlin (10 milyar dolar) olduğunu söylüyor. Crypto Summit’te yapılan açıklamalara göre, kripto paraların geleceğinin daha fazla düzenleme, daha büyük kurumsal yatırımcı, daha düşük volatilite ve geleneksel varlıklarla daha fazla entegrasyon gerektirdiği öngörülüyor.

Microsoft ve Nasdaq, Blockchain tabanlı yazılım sunacak

Büyük kurumlar kriptoyla etkileşime girmeye başladı

Dünyanın en büyük ikinci borsası Nasdaq‘ın önümüzdeki yılın ikinci çeyreğinde Bitcoin vadelilerine başlayacağını açıklaması, büyük kurumların kriptoyla etkileşime girmeye başladığının ilk göstergeleri. Blockchain-powered ödeme firması Circle Internet Financial Ltd.’nin küresel pazarlama müdürü Marieke Flament, konuya yönelik şu açıklamayı yapıyor:

Kripto para düzenlemeleri için tekerlekleri harekete geçirmek yararlı, böylece kripto endüstrisinin hatalarından ders çıkarabilir.

Bu şekilde açıklama yapan ilk Circle yöneticisi Flament değil. Ekim ayı sonlarında şirketin CEO’su Jeremy Allaire, kripto düzenlenmesinin geliştirilmesi konusunda küresel ekonomileri iş birliği yapmaya çağırdı. Aslında Allaire açıklamalarıyla eninde sonunda  G20 seviyesinde normalleşmenin olması gerektiğini ilan etti. G20 ülke liderlerinin bu hafta uluslararası bir kripto para birimi vergi sistemi için çalışmalara başlanacağını açıklamasıyla bu talep yanıtlanmış gibi görünüyor.

Cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin