Jack Dorsey, Square etkinliğinde NFT'ler ile ilgili ne söyledi?
Jack Dorsey, Square etkinliğinde NFT'ler ile ilgili ne söyledi?

Jack Dorsey, Square etkinliğinde NFT’ler ile ilgili ne söyledi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Square Başkanı ve CEO’su Jack Dorsey, şirketin NFT’lerle ilgilenmediğini söyledi. Jack Dorsey önemli Bitcoin savunucularından biri olarak tanınıyor. Square, yapım aşamasında olan çok sayıda yeni projeyle Bitcoin’i ön plana çıkarmak için çalışmalarına her geçen gün yenisini ekliyor.

Şirket, 19 Kasım tarihinde yayınlayacağı teknik inceleme yeni iş birimiyle ilgili detayları paylaşacak. Şirketin diğer projeleri arasında donanım cüzdanı, Bitcoin madenciliği ve Jay-Z ile işbirliği içinde bir müzik platformu olan TIDAL ve merkezi olmayan finans (DeFi) ile ilgili planlar yer alıyor.

Twitter ve Square’in kurucusu Jack Dorsey, Bitcoin’in internetin yerel parası yapmayı amaçlıyor. Dorsey’in Bitcoin ile ilgili önemli planları bulunuyor. Son olarak dün Square’ın üçüncü çeyrek ile ilgili yaptığı konuşmasında Bitcoin’e bir kez daha değindi. Dorsey Bitcoin’in benimsenmesi için çalışmalarını sürdürdüğü aktardı. ‘internet için yerel para birimi’ yapmak istiyor. Oraya nasıl ulaşılacağı konusunda büyük planları var.

Dorsey, bu amaçla Square’in bir donanım cüzdanı oluşturmayı, Bitcoin madenciliğine bakmayı ve merkezi olmayan finans (DeFi) hakkında daha çalışmalarının daha iyi anlaşılması için açıklamalarda bulundu. TBD adlı bir “yeni iş birimi” de gelişmekte olan projeler arasında yer alıyor. Şirket, 19 Kasım tarihinde yayınlanacak teknik incelemede TBD hakkında daha fazla ayrıntı sunacağını açıkladı.

Bu ayın sonunda ayrıntılı planlar için rapor yayınlamayı paylaşmayı planlıyoruz. Tüketici Bitcoin donanım cüzdanı ve Bitcoin madencilik sistemi olmak üzere iki Bitcoin girişimini daha duyurduk.

Dorsey, Square’in Bitcoin alıp satmanın ötesine geçip diğer kripto paralar ve NFT’leri entegre edip etmeyeceğiyle ilgili yöneltilen soruya da cevap verdi. Dorsey verdiği cevapta NFT’lerle ilgilenmediğini bir kez daha tekrar etmiş oldu.

Dorsey, geçtiğimiz yıl Bitcoin’in büyük bir savunucusu oldu ve Square, bu yılın başlarında, Bitcoin’in herhangi bir işlem ücreti olmadan alım satımını kolaylaştıran Cash App adlı bir ödeme ürününü piyasaya sürmüştü.

Bir donanım cüzdanı oluşturacağız. Aslında, bir işletmede veya satıcı işletmelerde Bitcoin madenciliği yapmak için bir tüketici cihazı olan Bitcoin madenciliğini araştırmaya devam ediyoruz. Bu odaklanmanın önemli olduğuna inanıyoruz. Doğru olduğuna inanıyoruz.

Square’in başkanı ve CEO’su Jack Dorsey, 8 Kasım tarihinde üçüncü çeyrek kazanç çağrısı sırasında geçen yıla göre %29’luk bir kâr artışı gördü.

businessinsider


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin