İtalyan kripto para borsası 170 milyon dolar kayıp açıkladı
İtalyan kripto para borsası 170 milyon dolar kayıp açıkladı

İtalyan kripto para borsası, 170 milyon dolar değerinde kayıp açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

İtalyan kripto para borsası Bitgrail, yaklaşık 170 milyon dolar değerinde 17 milyon adet Nano kripto parasının kaybedildiğini bildirdi.

İtalyan kripto para borsası Bitgrail işlemleri durdurmak zorunda kaldı

Borsa, diğer para birimlerinin herhangi birinin etkilenmediğini ancak şu anda tüm para yatırma ve çekmelerini askıya almak zorunda kaldıklarını söyledi.

Bu yıl dijital para birimleri içeren ikinci büyük hack gerçekleşti. Ocak ayında Tokyo merkezli Coincheck, bilgisayar korsanlarının yaklaşık 530 milyon dolar değerinde kripto para çaldıklarını bildirdi. Olaydan sonra firma, müşterilerinin kayıplarını telafi etme sözü verdi.

Aralık ayında, Youbit adlı bir Güney Koreli borsa, ikinci saldırısından sonra, bir yıldan az bir sürede kapatıldı. NiceHash adlı başka bir borsaya bilgisayar korsanları tarafından 70 milyon dolardan fazla zarar verilmişti.

Bu sektördeki en büyük soygun ise Japon Mt. Gox’a yapılan 460 milyon dolarlık hırsızlıktı. Nisan 2014’te, 2013 ve 2014 yılları arasında tüm Bitcoin işlemlerinin %70’ini gerçekleştiren firma, tasfiye işlemlerine başladı.

Sputniknews

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin