İsviçre'nin en büyük borsası SIX, Binance Coin'i listeleyecek. BNB fiyaıt ne durumda?
İsviçre'nin en büyük borsası SIX, Binance Coin'i listeleyecek. BNB fiyaıt ne durumda?

İsviçre kripto borsası SIX, BNB destekli bir ETP ürününü çıkarıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

İsviçre kripto para borsası SIX, bu sefer Binance Coin (BNB) destekli bir başka kripto borsa yatırım fonunu (ETP) çıkardı.

Kripto para borsası SIX, USD cinsinden yatırım ürününü geliştirmek için İsviçreli bir fintech firması olan Amun AG ile ortaklık kurdu. ABNB sembolü altında listelenen ürün, borsa tarafından listelenen sekizinci kripto odaklı enstrüman oldu.

Binance CEO’su Changpeng Zhao, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Amun ile BNB ETP’nin başlatılmasındaki ortaklığımız, yatırımcılara geleneksel bir finansal altyapı aracılığıyla daha erişilebilir ve güvenilir hale getirecek, hizmet tokenlerine benzersiz bir boyutta yeni ve düzenlenmiş bir varlık sınıfı sağlayacaktır. Bu, geleneksel yatırımcılara çeşitlilik sağlarken ve küresel kripto para piyasası pazarına ve yenilikçi ürünlerine yöneltecek.

Kripto tabanlı yatırım ürünleri dizisi

Amun, kripto yatırım ürünleri üzerine çalışmaları ve bugüne kadar İsviçre borsasında yedi ETP’yi listelemesiyle biliniyor. En sonuncusu Bitcoin ve Ethereum tarafından desteklenen İsviçre frangı cinsinden bir enstrümandı.

ETP, diğer tüm hisse senetleri gibi alınıp satılabilen halka açık bir yatırım ürünüdür. Bununla birlikte, onları yöneten şirketler yasal olarak, temel varlıkların rezervleri ile ürünleri bire bir olarak desteklemekle yükümlüdür.

Coindesk’e göre, yeni başlatılan ETP başlangıçta 20 milyon dolar değerinde BNB tokeniyle desteklenecek – aksine, Amun’un tüm portföyünün değeri 75 milyon dolar ile sınırlandırıldı.

Binance tarafından çıkarılan BNB, borsadaki işlem ücretlerinin ödenmesinde ve geliştirme ve proje pazarlamasında kullanılabilir. Coinmarketcap. com’a göre, 2,9 milyar dolarlık piyasa değeri ile bugün piyasada bulunan en büyük on kripto paradan biri.

Bu arada, Binance kısa bir süre önce kripto pazarındaki likiditesini arttırmayı hedefleyen merkezsiz platformu Binance DEX’te XRP sabitli dijital para birimini listeledi. Bu kripto para, Binance Chain’de BEP2 tokeni olarak yayınlandı.

financemagnates

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin