İşte kurumsal müşteriler için yeni kripto para borsası “LMAX Digital”
İşte kurumsal müşteriler için yeni kripto para borsası “LMAX Digital”

İşte kurumsal müşteriler için yeni kripto para borsası

service service
Share

Share This Post

or copy the link

İşte kurumsal müşteriler için yeni kripto para borsası! Pazartesi günü, LMAX borsası olarak bilinen Londra merkezli çok taraflı ticaret platformu kurumsal müşterileri için ilk fiziksel kripto para ticaretini başlattığını açıkladı. Kripto para ticaretine yönelik güvenilir, verimli ve güvenli bir platform için mevcut kurumsal müşterilerin talebini karşılamak adına “LMAX Digital” adı verilen yeni kripto para birimi ticaret platformunu geliştirdi.

İşte kurumsal müşteriler için yeni kripto para borsası “LMAX Digital”

LMAX borsası, LMAX Digital’in sadece Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple ve Bitcoin Cash gibi en likit ve kurulu kripto para birimleri listeleyeceğini de belirtti. Borsa, haftada yedi gün ve günde 24 saat ticaret imkanı sağlayarak Mali İdare Kurumu (FCA) tarafından düzenlenen kurallarla uyumlu olacak. Borsa, tüm piyasa katılımcılarının faaliyet seviyeleri, statüleri ve büyüklükleri ne olursa olsun eşit muamele görmesini sağlayacak. Borsa, en iyi türden güvenlik ve kara para aklama politikalarına uyumu sağlamayı vaat ediyor.

LMAX borsası, 2010 yılında ilk lansmanından bu yana, 100’den fazla ülkede aktif olan, Londra, New York ve Tokyo ofisleri ile dünya çapında bir döviz bürosu olarak faaliyet göstermekte. LMAX borsasının CEO’su David Mercer, müşterilerinin kripto paralarını yüksek kalite ve derin likidite ile güvenli bir şekilde ticaretini yapabilecekleri ve elde edebilecekleri kurumsal bir platform sunarak kripto para piyasasının meşrutiyetini artırdıklarını söyledi.

LMAX Digital, lider borsa olmayı hedefliyor

Sağlam bir fiziksel kripto para birimi borsası için piyasadaki boşluğu gidermek adına mükemmel bir konumdalar. Borsanın, kripto para piyasasının ana akımına dönüşümünü destekleyeceğine inanıyorlar. David Mercer konuya yönelik şunları söyledi:

Londra merkezli veri merkezimizde, LMAX Digital’in lansmanından sonra, lider borsa olma hedefimiz doğru. Müşterilerimizden gelen talebi karşılamak için New York ve Tokyo’da da ticaret imkanı sunmayı planlıyoruz

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin