Ünlüler kripto paralar hakkında ne diyor?
Ünlüler kripto paralar hakkında ne diyor?

İşte kripto paralar hakkında 16 ünlünün sözleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin son zamanlarda gerçekten kamu bilincine ulaşmış durumda. Dolayısıyla kripto paralar konusunda uzman olsun ya da olmasın herkesin bu konuda bir fikrinin olması çok da şaşırtıcı değil.

Ünlüler kripto paralar hakkında ne diyor?

Teknoloji devleri, uzmanlar ve hatta ünlülerin kripto paralar hakkında ne düşünüldüğünün bilinmesi piyasa açısından oldukça önemli. Bu nedenle kripto paralar ile ilgili 16 ünlünün sözlerini sizler için derledik. Bu yazı kripto paralar, Blockchain teknolojisi ve benzer teknolojiler hakkında kamusal alandaki farklı insanların ne düşündüğünü içeriyor.

1- Profesör Milton Friedman: “İnternetin hükümetin rolünü azaltmak için büyük güçlerden biri olacağını düşünüyorum. Bu konuda eksik olan tek şey ise güvenilir bir e-cash sistemi. Bu da çok yakında yayılacaktır.”

2- Paul Vigna: “Bilgi birikimini toplumsal değişimi gerçekleştirmek için kullanan herkes kriptografiyi bireysel mahremiyeti geliştirmek ve merkezi kurumların güçlerini bireylere aktarmak için bir araç olarak görüyor.

3- Warren Buffet: “Kripto paralardan uzak durun. Çünkü bu sadece basit bir hayal ürünü!”

4- Roger Ver: “Özgürlüğün, saldırmazlık ilkesinin ya da ekonomik özgürlüğün önemli olduğunu düşünüyorsanız, günlük hayatınızın her alanında Bitcoin kullanmak için her şeyi yapmanız gerekir.”

5- Kim Dotcom: “Bitcoin, küresel paraya dönüşebilecek çok heyecan verici bir gelişme. Önümüzdeki on yıl boyunca işler için ödeme yapmak ve varlıkları aktarmak için en önemli yollardan biri haline gelmek için büyüyeceğini düşünüyorum.”

6- Steve Forbes: “Bu kripto paranın gerçekten nasıl yaratıldığını bilmiyoruz. Basit bir şeffaflık olmadan işlevsel bir paranız olamaz. Ticaret uğruna uçucu ticarete bağımlı olmadığınız sürece Bitcoin’den uzak durun. Neyse ki bu riskli girişim, çoğu insan için bir uyarı olacaktır.”

7- Nassim Taleb: “Bitcoin, büyük bir dönemin başlangıcı. Hükümetsiz bir para gerekli ve zorunlu bir şey.”

8- Richard Brown: “Düşüncelerim çok net. Kripto paralara ve ilk örneği olan Bitcoin’e inanıyorum. Bunların dünyayı değiştireceğine inanıyorum.”

9- Marc Andreesen: “Bitcoin, ilk defa, tek bir internet kullanıcısının, dijital mülkün benzersiz bir parçasını başka bir internet kullanıcısına aktarmasının yolunu sunuyor. Bu şekilde transfer güvenli ve garantili oluyor ve herkes transferin gerçekleştiğini biliyor. Bu gelişmelerin sonuçlarını tahmin etmek zor.”

10- Melanie Swan: “Bitcoin, bir Blockchain kullanan bir şeyin sadece bir örneği. Kripto para birimleri, merkezi olmayan teknolojilerin sadece bir örneği. Ve şimdi internet yeterince büyük ve yeterince farklı olduğu için, desantralize teknolojilerin ve engellerin farklı lezzetlerini göreceğimizi düşünüyorum. Ben merkezi olmayan ağların teknolojideki bir sonraki büyük dalga olacağını düşünüyorum. Blockchain, akıllı cihazlarımızın birbirleriyle daha hızlı ve daha iyi bir iletişim içinde olmasını sağlayacak.”

11- Jason King: “Eğer Bitcoin’in gerçek olduğunu kanıtlamak istiyorsanız bana Bitcoin gönderin. Ben de onları nakde çevirip evsizlere dağıtayım.”

12- Paul Vigna: “Bitcoin, bu gücün en azından bir kısmını hükümetlerden alıp insanlara teslim etmeyi vaat ediyor. Tek başına önemli siyasi, kültürel ve ekonomik çatışmalar yaşanıyor.”

13- Marc Kenigsberg: “Blockchain bir teknoloji. Bitcoin sadece bu teknolojinin ilk ana tezahürüdür.”

14- Max Keiser: “Bitcoin, direncin para birimidir.”

15- David Kahn: “Kripto sektörünün amatörleri bu türleri yarattı. Amatörleri uzmanlık konusunda geride bırakan profesyoneller, kullanımda olan ama artık eskidiği de bilinen sistemlerin baştan aşağı sorunlarına odaklandı. Amatörler, gerçeklerden uzaklaşarak hayal dünyasına daldı.”

16- John McAfee: “Bitcoin gibi şeyleri durduramazsınız. Bitcoin gelecekten her yerde olacak ve dünya buna ayak uydurmak zorunda kalacak. Dünya hükümetleri de buna göre yeniden kendilerini düzenleyecek.”

Cryptodaily

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin