En iyi kripto paralar 3 kıstasla belirlendi
En iyi kripto paralar 3 kıstasla belirlendi

İşte Çin’e göre en iyi kripto paralar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Çin hükumetine bağlı bir kurum olan Çin Bilgi Endüstrisi Kalkınma Merkezi (CCID), kripto paraları inceleyerek değerlendirdiği ikinci raporunu yayınladı. Yeni rapora göre proje bakımından en iyi kripto paralar listesinde EOS birinci sırada yer alıyor.

En iyi kripto paralar 3 kıstasla belirlendi

Çin Bilgi Endüstrisi Kalkınma Merkezi tarafından, her ay kripto paraların belirlenen kıstaslara göre inceleneceği ve en iyiden en kötüye doğru sıralamanın olacağı bir rapor yayınlayacağını bildirildi. Bu raporun ilki geçen ay yayınlandı. İkinci raporda Haziran ayının 3. haftasında yayınlandı. Yapılan çalışmada CCID, kripto paraları değerlendirmede 3 faktörü göz önünde bulunduruyor: Teknolojik kapasite, uygulamanın yararlılığı ve inovasyon.

Değerlendirmede EOS şaşırtıcı bir şekilde kripto paralar arasında en iyi para seçildi. Son dönemde kendinden çok söz ettiren kripto para, değerlendirilen 30 projenin arasından sıyrılarak 161,5 genel puan ile listenin başında yer alıyor. Sıralamada EOS’u; Ethereum, NEO, Stellar ve Lisk takip ediyor. EOS dışındaki endekste yer alan tek yeni proje olan Nebulas ise listede 6’ncı sırada yer alıyor.

İşte Çin’e göre en iyi kripto paralar
İşte Çin’e göre en iyi kripto paralar

Bitcoin kendine ancak 17. sırada yer buldu

Tüm kripto paraların babası ve piyasadaki en büyük proje olan Bitcoin ise kendine 17. sırada yer buluyor. Böylece CCID raporu, Bitcoin’in yenilikçiliğe rağmen teknolojik kabiliyeti ve kullanışlılığından yoksun olduğunu açıkça ortaya koyuyor. Raporda sıralama olarak en sonda yer alan 3 kripto para ise Bitcoin Cash, Decred ve NEM oluyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin