featured

İşte bugün arbitraj fırsatı sunarak ayı piyasasında kâr etmenizi sağlayacak kripto paralar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yararlanmak için doğru arbitraj fırsatlarını bulmak büyük bir zorluk olabilir. Her gün çok sayıda fırsat mevcut, ancak çoğu bireysel kripto para likiditesine güveniyor. YoBit, bu bağlamda, özellikle fiyatlarının diğer alt borsalara kıyasla çoğu altcoinler için daha yüksek olması nedeniyle, arbitraj fırsatı konusunda önemli bir rol oynamaya devam ediyor. Bu makaledeki bilgiler Arbing Tool tarafından sağlanıyor.

Bugün arbitraj fırsatı sunan kripto paralar: TRX, DOGE, BCH, LTC, ETH, ZEC

6- TRON (KuCoin/Binance/YoBit)

Özellikle de YoBit Borsası söz konusu olduğu durumlarda TRX için her gün bir arbitraj fırsatı ortaya çıkıyor. Fiyatı, birçok farklı arbitraj fırsatı sağlayan KuCoin, Bitfinex, Binance ve HitBTC’ye göre yaklaşık %2 daha yüksek. Bu borsalardan herhangi birinden TRX’in satın alması bir sorun olmamalı, ancak YoBit şu anda TRX için en likit piyasa değil.

5- Dogecoin (HitBTC/Poloniex/Livecoin)

Potansiyel Dogecoin arbitraj fırsatı arayanlar için şu anda farklı seçenekler mevcut. Kullanıcılar HitBTC veya Poloniex’ten düşük fiyat alabilir ve Livecoin veya YoBit’te satabilirler. Bu ikinci platformların her ikisi de, DOGE’nin hangi platformda satın alındığına bağlı olarak %2 veya biraz daha fazla bir fiyat boşluğuna sahip.

4- Bitcoin Cash (Bitfinex/Livecoin/YoBit)

Biri borsalarda büyük bir Bitcoin Cash arbitraj fırsatları olmasını beklemez. Çoğu durumda, bu doğru olurdu, ancak burada Bitfinex’te BCH alıp Livecoin veya YoBit’te satma arasında açık bir fark var. Bu seçenek, likidite havuzunun bu seçeneği araştırmaya yetecek kadar derin olduğu varsayılarak daha fazla potansiyel kâr sağlayacak.

3- Ethereum (Livecoin/YoBit)

Ethereum’un iki küçük borsada küçük bir arbitraj fırsatı olabileceğini görmek oldukça ilginç. Livecoin durumunda fiyatı, yatırımcıların %1,1 arbitraj boşluğunu keşfetmelerine olanak veren YoBit’e kıyasla daha düşük. Küçük bir fırsat, ancak bir miktar kâr sağlayabilir.

2- Litecoin (OKEx/Binance/Livecoin)

Diğer bir üst kripto para birimi, doğru borsaları araştırırken küçük arbitraj kârlarına tabi. OKCO’da Litecoin satın almak ve bunu Livecoin veya YoBit’te satmak oldukça büyük bir kâr sağlayabilir. Ayrıca, LTC’yi Binance veya Poloniex’ten satın alma ve işlem sırasında piyasadaki likiditeye bağlı olarak YoBit’te satma seçeneği de var.

1- ZCash (Bitfinex/Poloniex/YoBit)

Poloniex veya Bitfinex’in trader’ları, YoBit’i içeren bir ZEC arbitraj fırsatından yararlanabilir. Bitfinex ve Poloniex’teki ZCash fiyatı, kolay bir arbitraj ticareti ve ilgili kârlar sağlayan YoBit’e kıyasla %1 daha düşük. Benzer boşluklar Sistemkoin, CEX, HitBTC veya Bittrex’ten satın almak ve YoBit’te satış yapmak için de geçerli.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin