John McAfee gizlilik odaklı kripto para çıkarıyor: Karşınızda Ghost
John McAfee gizlilik odaklı kripto para çıkarıyor: Karşınızda Ghost

İşte bugün arbitraj fırsatı sunan kripto paralar: TRX, Dash, XEM, XMR, ETC, ZEC

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para dünyasında para kazanmak, bu uzun düşüş dönemi boyunca yatırımcıları mücadele ettikleri bir konu. Arbitraj olanaklarından yararlanmak, kısa vadede daha iyi sonuçlar doğuracak gibi gözükse de, marj ticareti hala mümkün. Arbitraj konusu şu anki piyasa koşullarında anormal değil, çünkü tüm piyasalar Bitcoin hızını artırıncaya kadar sarsılmaya devam ediyor. İşte bugün arbitraj fırsatı sunan kripto paralar ve detayları…

Bugün arbitraj fırsatı sunan kripto paralar

6- TRON – (HitBTC/OKEx/YoBit)

Dün çok benzer bir fırsat ortaya çıkmış olsa da, şu anda HitBTC, OKEx ve YoBit arasında hala bir fiyat farkı var. Her üç platform da TRX’i  biraz farklı değerlerde işlemekte. Bu da trader’lar için %2-%3’lük bir arbitraj açığı yaratmakta. YoBit’in genel likidite eksikliğinden dolayı bu durumun keşfedilmesi biraz rahatsız edici bir seçenek haline gelmesine rağmen, kendi başına çok ilginç bir gelişme.

5- Monero (XMR) – (Kraken/HitBTC/Poloniex)

Kraken’deki XMR fiyatının Poloniex ve HitBTC’ye kıyasla hala daha düşük olduğunu öğrenmek hiç kimseye gerçekten şaşırtıcı gelmeyecek. Monero, Kraken borsasında popüler bir para birimi olmadı, ancak bu konuda bazı ilginç arbitraj fırsatlarına izin veriyor. Kraken ve diğer borsalar arasındaki yaklaşık %2’lik bir açıklık şu anda kullanılabilir.

4- Zcash (ZEC) – (Bittrex/Bitfinex/YoBit)

ZCash söz konusu olduğunda YoBit’teki değer, Bittrex, Bitfinex ve hatta Poloniex dahil olmak üzere pek çok borsaya göre daha yüksek. Arbitraj boşlukları %2,3 gibi büyük olabilir, bu da bu aşamada çok kolay bir şekilde para kazanılmasını sağlar.

3- Ethereum Classic (ETC) – (Binance/Poloniex/KuCoin)

ETC’nin söz konusu olduğu bir ticaret çiftinde arbitraj fırsatının ortaya çıkması oldukça ilginç. Bir seçenek Binance’den ETC’yi satın almak ve %2,5 arbitraj için YoBit’te satmak. Diğer bir seçenek ise, Koineks’te ETC satın almak ve %1 ile %4 arasındaki kazançlar için Binance veya YoBit’te satmak. Bugünlerde Ethereum Classic  kullanıcıları için cazip seçenekler.

2- NEM (XEM) – (Koineks/LiveCoin/YoBit)

XEM için, işler kesinlikle ilginç görünüyor. Bu parayı Koineks veya Livecoin üzerinden satın alan herkes YoBit’te %14’e varan kazanç elde edebilir. Koineks ve LiveCoin arasında %1’lik bir arbitraj boşluğu için işlem yapmak da mümkün, bu da göz ardı edilmemeli.

1- Dash (DASH) – (Poloniex/Kraken/HitBTC)

Dash’ın kayda değer bir arbitraj boşluğunun açılmasından bu yana bir süre geçti. Bugün bu konuda iyi bir gün olabilir, çünkü bu altcoin’i Kraken’de satın alıp Poloniex veya HitBTC’de satmak net %1,3’lük bir kazanca neden olabilir. YoBit’in satışları da büyük kazanımlar için mümkün, ancak borsadaki likidite endişelerin nedeni olabilir.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin