İşte Bitcoin fiyatının yönünü tayin eden 3 gerçekçi tahmin
İşte Bitcoin fiyatının yönünü tayin eden 3 gerçekçi tahmin

İşte Bitcoin fiyatının yönünü tayin eden 3 gerçekçi tahmin

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin 10.000 dolar aralığında yukarı ve aşağı doğru hareket ederken, ünlü analistler kısa vadede BTC’nin önündeki yolu çizmeye çalşıyorlar. İşte 3 analistten 3 çarpıcı Bitcoin fiyat tahmini…

Nunya Bizniz: “Bitcoin yeni bir ralliye hazırlanıyor!”

Twitter’da 4.700 takipçisi bulunan analist ve kripto yazarı ‘Nunya Bizniz’, önceki bir BTC kalıbı tekrarlanırsa büyük bir hamle için önde gelen kripto paranın hazır olduğunu söylüyor. Geçmişte, genel bir boğa koşusunun ortasında Bitcoin’in haftada üç veya daha fazla negatif mum alması durumuna rağmen Bizniz’e göre varlık kısa sürede büyümeye başladı.

Josh Rager: “Bitcoin yılın en yüksek seviyesine çıkacak.”

Bu arada, analist Josh Rager BTC’nin yılın en yüksek seviyesine çıkacağını öngörüyor:

BTC şu anda aylık direncine dokunuyor. Trendi kırmak ve bir üst seviyeye çıkmak için, son seviyenin 11.983 dolar seviyesinde olduğunu görmek istiyoruz. Bu, 2019’daki son büyük arz/talep alanı ve fiyatların yukarıda belirtilen kapanıştan sonra yılın en yüksek seviyesine çıkmasını öngörebilir.

Ancak tüm trader’lar BTC’nin kısa vadeli görünümünden emin değiller.

Bitcoin Jack: “Bitcoin 7.400 dolara düşebilir.”

Twitter’da popüler bir kripto analisti olan Bitcoin Jack, Bitcoin’in şu an 7.400 dolar gibi düşük bir fiyat seviyesine düşebileceğini söyledi:

Bunun BTC için en muhtemel senaryonun bu olduğunu düşünüyorum. Kasım ayının başlarında düşen bir kama dibinde 7.4K yol kanaması. Oradan Kasım ayının sonunda veya Aralık’ta 10 bin doların üzerine çıkarak tam güç almaya başlıyoruz ve ATH’nin yarısına yaklaşma yolunda ilerliyoruz.

https://twitter.com/BTC_JackSparrow/status/1170130352557498369

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir