Ünlü kripto para şirketi 17 ülkede kripto kredi hizmeti vermeye başlıyor
İşte ayı piyasasındaki kripto ekosisteminin gerçek kazanan girişimleri

İşte ayı piyasasındaki kripto ekosisteminin gerçek kazanan girişimleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

2018 kripto ayı piyasası, endüstrideki bir dizi işletme üzerinde kayda değer bir etkiye sahipti. Bu da birçok kişinin faaliyetlerini pekiştirmesine ve personelini küçültmesine neden oldu. Ancak, gelişmekte olan endüstrinin gelişmeye devam eden bir kısmı daha var.

Bloomberg tarafından yayınlanan bir rapora göre, kripto üzerinden borç veren kuruluşlar sessizce 2018’de hem yükseliş hem de piyasayı düşürme eğiliminde olan yatırımcıların desteğiyle gelişen bir iş haline geldi.

Piyasa düşerken kripto kredisi veren kuruluşlar yükseldi

BlockFi, Salt Lending (SALT) ve Genesis Capital gibi şirketler de dahil olmak üzere çok sayıda kripto kredisi kullandıran kuruluş, ayı piyasası boyunca önemli operasyonel ölçütlerde kayda değer artışlar gördü.

Örneğin BlockFi, gelirlerinin ve müşteri tabanının Haziran ayından bu yana 10 kat arttığını, Salt Lending ise gelirlerinin yükselmesiyle her ay daha fazla çalışan istihdam ettiğini söylüyor. Buna ek olarak, Genesis Capital’in 2018’den bu yana kurumlara 700 milyon ABD dolarından fazla kredi verdiğini ve kredi verenlerin riskli ortamlarda bile iyi bir şekilde adil olduklarını açıkça belirtiyor.

Genesis Capital’in CEO’su Michael Moro, ilk günden kâr ettiklerini söylerken şöyle devam etti:

 Pazar talebinin olduğunu, ürünün uygun olduğunu ve işin bu tarafına daha fazla yatırım yapmanın tam zamanı olduğunu kesinlikle kanıtladık.

Kripto geliştirme alanında işçi çıkarımları olurken kredi veren kuruluşlar büyümeye devam etti

Bloomberg tarafından yayınlanan raporda, Nexo (NEXO) gibi daha şeffaf kredi kullandıran kuruluşlarının aylar boyunca kârlı seyrettiği ifade ediliyor. SALT ve piyasanın geri kalanı gibi, Nexo’nun tokeni de Mayıs’ta piyasaya sürülmesinden bu yana zor zamanlar geçirdi. Ancak girişim 15 Aralık’ta token sahiplerine toplamda 912.000 dolarlık ilk temettü ödemesini yaptı.

Borç verenlerin mevcut kârlılığı, kripto geliştirme gruplarının tam aksini gösteriyor. Son birkaç ayda, Steemit, Inc.’in çalışanlarının yüzde 70’ini işten çıkardığını ve daha yakın zamanda Joseph Lubin’in kurduğu Ethereum geliştirme stüdyosu ConsenSys’in 1.200 çalışanına denk gelen yüzde 13’lük bir personel çıkarımı bildirildi.

sludgefeed

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin