26 Kasım Ripple fiyat analizi: XRP neden düştü? Tekrar yükselecek mi?
26 Kasım Ripple fiyat analizi: XRP neden düştü? Tekrar yükselecek mi?

İki ünlü analistten kritik Ripple (XRP) tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple (XRP) fiyatı yatırımcıların beklentilerinin altında kalırken bazı ünlü analistler fiyatın nereye gideceğini öngörmeye çalışıyor. İşte iki ünlü analistin XRP tahminleri…

Eric Dadoun: “Ripple fiyatındaki düşüş, likidite karşısında önemli değil.”

Ripple (XRP) fiyatı, 0,30-0,33 dolarlık fiyat aralığında düşüş eğilimi gösteriyor. Fiyat trendi nedeniyle bazı XRP yatırımcıları fazlaca sinirli. Fanatik XRP sahipleri ise token fiyatlarının platformun artan likiditesi karşısında önemli olmadığını söylüyor. Örneğin, kripto para analisti Eric Dadoun bu konuda şunları yazıyor:

Derin likidite, sonunda gerçek oyuncuları mümkün kılar (Yani: bankalar). Sipariş defterleri sabit kalırken bir miktarını destekleyemediğinde anlamlı fon boyutlarını aktaramazsınız. Bunlar karşısında XRP fiyatı şimdilik anlamsız.

https://twitter.com/EDadoun/status/1159297175643254785

MoneyGram’ın CEO’su Alex Holmes da Ripple’ı övdü. Holmes, xRapid ile işlem yaptıklarını söyleyerek, şirketin Ripple ile olan anlaşmasının avantajlarını ortaya koydu. Dünyanın en büyük ikinci para transferi firmasının CEO’su, Ripple ile ortaklığını koruyacaklarını ve XRP kullanacaklarını söyledi. Ancak MoneyGram, xRapid ile yapılan işlem sayısını açıklamadı.

Crypto Bitlord: “Ripple’ın arzının azaltılması fiyatı arttırabilir.”

Büyüyen xRapid kullanıcıları listesine rağmen, XRP hayranları token fiyatlarından çok fazla faydalanamadı. Yatırımcılar Ripple’dan XRP’nin yarısı için token yakma işlemini başlatmasını isteyen bir teklif sundular. Onların mantığı, token yanmasının XRP arzını azaltarak fiyatları artıracağı yönünde. Popüler trader Crypto Bitlord, konuya yönelik şu açıklamayı yapıyor:

Ripple bize milyarlarca XRP satmaya devam ediyor, fiyatı düştü… XRP’nin büyük potansiyeli olan sağlam bir kripto para olduğunu bildiğimizden eminiz, ancak bunun durması gerekiyor! Ortaklık açıklandı, ancak yine de fiyat düşmeyi sürdürüyor. Mantıklı tek açıklama, fiyatı arttıracak olan Ripple’ın arzının azaltılması.

Ethereumworldnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin