coinsfera
Coinsfera’nın İstanbul ve Dubai şubeleri nakit karşılığı Binance Coin kabul etmeye başlıyor

İstanbul’da nakit parayla bitcoin ve 500’den fazla kripto parayı alıp satabileceğiniz bitcoinshop olduğunu biliyor muydunuz?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

İstanbul ve Dubai’de şubeleri bulunan nakit karşılığı kripto para ticareti yapan takas firması Coinsfera, son olarak Binance Coin (BNB) ticaretine başladığını duyurdu. Takas şirketi İstanbul ve Dubai ofislerinde dijital para biriminin kabul edileceğini vurguladı.

Bir dijital varlığın kullanım alanının artması, varlığın değeri üzerinde mutlaka olumlu bir etkiye neden olur. Coinsfera’nın Türkiye ve Birleşik Arap Emirlikleri’nde Binance Coin ticaretine başlaması ve özellikle işlemlerin nakit karşılıklı yapılması, BNB coin kullanımına olumlu bir etki yapacaktır.

Son gelişmeyi resmi Twitter hesabından duyuran Coinsfera, Binance Coin’i Birleşik Arap emirlikleri para birimi dirhem ve Türk lirası ile direkt değişim imkânı sunduğuna da dikkat çekti.

Banka aracılığını ortadan kaldırarak kripto para alma imkânı sunan Coinsfera, kapalı çarşı da nakit karşılığı kripto para alım satım hizmeti vermesi ile bu alanda önemli bir ihtiyacı karşılıyor. Kripto para alım satımı için banka hesabı olmadan işlem yapabilmek, özellikle Türkiye’ye gelen turistlerin yoğun ilgisini çekiyor.

Banka hesapsız işlem yapma imkânı tanıyan şirket, -özellikle yüksek hacimli işlem yapan müşteriler, zaman zaman banka hesaplarının blokeye alınması gibi bir sorunla karşılaştıkları için- kripto para ticaretinde tercih sebebi oluyor. Son eklenen Binance Coin ticareti haricinde Coinsfera, borsalarda listelenen kripto paralar için nakit karşılığı alım satım da sunuyor.

Şirket, ayrıca ilerleyen günlerde Binance coin ticaretini kutlamak için belirli bir miktar Binance Coin dağıtacağını bildirdi. BNB airdrop’u ile ilgili detaylar ise önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Binance CEO’su Changpeng Zhao BNB ticaretinin başlaması konusunda memnuniyetini gösterdi

CZ lakabıyla tanınan Binance CEO’su Changpeng Zhao, BNB coinin Coinsfera borsasına eklenmesi konusunda memnuniyetini dile getirdi.

Borsanın twitine cevap veren CZ, BNB’nin son derece popüler olduğunu ve Binance borsasının ulaşamadığı yerlere ulaştığını vurguladı.

https://twitter.com/cz_binance/status/1173551080367521793

Coinsfera Türkiye’de genişlemeyi planlıyor

Coinsfera yetkilileri ayrıca Türkiye’de oldukça popüler olduklarına da vurgu yapıyor. İstanbul dışında farklı illerden de birçok müşterileri olduğunu dile getiren yetkililer, önümüzdeki dönemlerde Ankara, İzmir ve Antalya gibi büyük illerde de şubeyi açmayı planladıklarını söylüyorlar.

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin