İşlem ücretlerinin artması Ethereum’un sonunu mu hazırlıyor?
Ethereum son 5 ayın zirvesinde!

İşlem ücretlerinin artması Ethereum’un sonunu mu hazırlıyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum’un ağ tıkanıklığı her geçen gün daha da ciddi bir noktaya ulaşıyor. Geçen hafta bir noktada, blok zincirinin ortalama bir kullanıcısı, tek bir işlem için 50 dolar harcıyordu. İşlem ücretlerinin böylesine artmasını Ethereum’un başarısız olduğu ve Blockchain rakipleri tarafından geçildiği anlamına geldiğini söyleyen bazı eleştirmenler var.

Brendan Blumer: “EOS, DeFi için en uygun Blockchain.”

Block.one’dan Brendan Blumer, EOS’un DeFi için en uygun blok zinciri olduğunu belirtti:

EOS, başka hiçbir yerde mümkün olmayan DeFi uygulamalarını desteklemek için performans, likidite ve geliştirici topluluğuna sahip.

Felix Hartmann: “Yüksek işlem ücretleri Ethereum için negatif bir durum değil.”

Diğer Blockchain kurucuları da aşırı ücret durumu nedeniyle benzer iddialarda bulundu. Ancak bir varlık yöneticisi, bunun Ethereum’un uzun vadeli geleceği için bir endişe olduğunu düşünmüyor. Bu düşüncenin sahibi Hartmann Capital’in yönetici ortağı Felix Hartmann.

Bu, bir blok zincirinin uzun vadeli başarısı için iyi bir belirleyici olarak görülüyor çünkü başka bir ağın daha düşük işlem ücretleri olsa bile, kötü uygulamaları varsa, o ağa geçmenin bir anlamı yok:

Üçüncü dünyanın hantal, hacklenebilir ve buggy bir protokole ihtiyacı yok. Saçma verim çılgınlığı da dahil olmak üzere DeFi ile şu anda olup bitenlerin önemini anlamıyorsanız duraklamanız, düşünmeniz ve uzaklaştırmanız gerekir.

Hartmann, Ethereum DeFi’de yer alan çok sayıda kullanıcı, sermaye ve hatta hacklemelerin bu pazar segmentinin gelecekte uygulanabilirliğini artıracağını vurguladı.

Vitalik Buterin’e göre ise işlem ücretlerini düşürmenin tek yolu ölçeklendirme. Peki siz ne düşünüyorsunuz? Yüksek işlem ücretleri Ethereum için yolun sonu anlamına mı geliyor? Aşağıda yorumlarınızı bizimle paylaşın.

cryptoslate


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin