IOTX fiyat analizi: Yeni bir yükseliş potansiyeli doğuruyor mu?
IOTX fiyat analizi: Yeni bir yükseliş potansiyeli doğuruyor mu?

IOTX fiyat analizi: Yeni bir yükseliş potansiyeli doğuruyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son dönemlerde adını sıkça duyduğumuz IOTX, yaptığı pump ve ralli ile ön plana çıkıyor. 2020 yılının sonlarında neredeyse bedavaya satılan IoTeX, yaklaşık 40 kat değer kazandı. Ekibin çalışması sayesinde yatırımda alabilen varlık, piyasa değeriyle ilk 100 içinde yer almayı bildi. IOTX fiyat analizi için halen yükseliş potansiyelinin olduğunu görebiliyoruz.

IoTeX, Coinbase borsasında birkaç ay önce listelenmişti. Bu listelenme kripto para birimine ciddi bir pump sağlamıştı. Bir gün içinde 3x kadar yol katetti. Amerika pazarına açılmasıyla daha fazla kullanıcıya ulaştı. Bu da hacmin günden güne büyümesine yardımcı oldu.

IOTX/USDT için teknik görünüm ve grafiğine göz attığımızda, güçlü bir yükseliş eğilimi gösteriyor. 10 Kasım Çarşamba günü kripto para gün içi seansında %124’lük ani bir fiyatlanma yaşadı. Ayrıca önceki tüm zamanlar en yüksek seviyesini de geri almış oldu. IOTX fiyat analizi için 0,3 doları aşacak mı?

IOTX fiyat analizi

Kasım ayının ikinci haftasında olmamıza rağmen altoinler sert hareketler yaşıyor. Henüz yıl sonu gelmese de günlük 2x yapan varlıklar ön plana çıkıyor. Günlük grafite yüzde 120 büyüme göstererek dün büyük bir başarıya imza attı.

IoTeX için teknik çizelgeye baktığımızda ise fincan ve kulp modelini uyguluyor. Bu formasyonun boyun çizgisi ise 0,15 cent civarını işaret ediyor. Dün hacimle beraber önemli bir direnci kırarak önemli artış kaydetti. Göreceli Güç Endeksi (RSI), 67 değerinde yükseliş ihtimalini koruyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin