IOTA’dan bir büyük hamle daha: Jaguar, IOTA dünyasını test ediyor
IOTA’dan bir büyük hamle daha: Jaguar, IOTA dünyasını test ediyor

IOTA’dan bir büyük hamle daha: Jaguar, IOTA dünyasını test ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Şu anda 847 milyon dolar piyasa değerine sahip 15. en büyük kripto para birimi olan IOTA, Jaguar Land Rover’ın IOTA tabanlı çözümleri test ettiği haberiyle kuvvetli bir şekilde büyüyor. Yazım sırasında IOTA 0,319 dolarda el değiştirirken önceki güne göre %17 değer kazanıyor.

Jaguar + IOTA

İngiltere’nin en büyük otomobil üreticisi Pazartesi günü yaptığı açıklamada, IOTA kullanıcılarına veri paylaşımı için ödeme yapacak akıllı sözleşme teknolojisine dayanan bir çözümü test ettiğini açıkladı.  Şirket, Jaguar F-PACE ve Range Rover Velar modelleri de dahil olmak üzere yeni araç filosuna kurulacak akıllı bir cüzdan oluşturuyor. Bu çözüm, sürücülerin çukurlar, trafik sıkışıklığı ve araç performansı gibi ilgili verileri alışverişinde bulunmak üzere para kazanmalarını sağlayacaktır.

IOTA’nın kurucu ortağı Dominic Schiner bu duyuruyu şu şekilde yorumladı:

Akıllı cüzdan teknolojisi… tüm yeni araçlara kolayca adapte edilebilir… IOTA, tüm bu farklı oyuncularla birlikte çalışabilirliği sağlamak istiyor. Yani Jaguar kripto parası yok, BMW kripto parası yok, ancak bu makine ekonomisi için evrensel bir token var.

IOTA’nın teknik resmi

Günlük grafikte, IOT / USD, DMA50 tarafından oluşturulan 0,3214 dolarlık engeli test ediyor. Bir kez yolun dışına çıktıktan sonra, yukarı yönlü momentumun DMA200 tarafından oluşturulan bir sonraki direnç ile 0,3364 dolarlık bir çekiş kazanması olasıdır. Yukarı doğru görünen günlük RSI göz önüne alındığında, daha fazla iyileşme oldukça muhtemel gözükse de, günlük Bollinger Bandının 0,3450 dolar seviyesindeki üst sınırı güçlü bir direnç olarak işlev görebilir ve spekülatif konumlandırma ve kar alma arasında aşağı yönlü düzeltmeyi tetikleyebilir.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin