IOTA fiyat tahmini: IOTA Golden Cross (Altın Haç) eşiğinde

IOTA fiyatı yatırımcılarını sevindiriyor: IOTA rallisi yolda mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

2018 yılı, herhangi bir kripto para birimi yatırımcısı veya spekülatör için aşırı derecede hoş görünmüyor. Hafta sonları genellikle fiyatlar düşüş trendini devam ettirir. Bugün IOTA fiyatı için açık bir artış trendi var. Bu hoş bir değişiklik, çünkü bu altcoine ilişkin son zamanlardaki tartışmaların çoğu arka planda kayboluyor.

IOTA fiyatı sonunda tekrar hareket ediyor

IOTA, piyasa değeri sıralaması korumak için çok mücadele etti. 2018’in uzatılmış ayı eğilimi kripto paraya bu konuda çok fazla yardımcı olmadı. Bu nedenle IOTA’nın toplam değerlemesi 632 milyon dolara düştüğü için, piyasadaki ilk 10 seviyesinin oldukça dışında.

IOTA (MIOTA) haftalık fiyat grafiği - Kaynak CoinMarketCap
IOTA (MIOTA) haftalık fiyat grafiği – Kaynak CoinMarketCap

Bununla birlikte son 24 saat içinde, çok özel bir IOTA fiyat artışı gerçekleşti. USD değerindeki %7,8’lik bir kazanç ve Bitcoin’de %4,8’lik bir kazancın varlığında, bir MIOTA şimdi bir kez daha 0,23 dolar olarak değerlendi. Bu, özellikle de bu altcoinin azami tedarik ve dolaşım kaynağının nasıl özdeş olduğunu düşünürsek çok umut verici bir işaret gibi görünüyor. Gelecekte yeni bir MIOTA oluşturulmayacak, bu değerdeki artış teoride, kolay bir şekilde sürdürülebilir olacak.

IOTA ekosistemindeki son gelişmeler

Belli kripto para birimi projeleri söz konusu olduğunda her zaman bir tarafta taraftarlar olduğu gibi diğer yanda kavramı reddeden insanlar olacak. IOTA, maalesef bu konuda bir istisna değil. DK tarafından paylaşılan son bir Medium yayını, IOTA’nın tam olarak nasıl çalıştığına dair ilginç bir spot ışığı ortaya koyuyor; Her zaman kripto paralara yatırım yapmadan önce kendi araştırmalarınızı yapın ve sadece başkaları tarafından sunulan gerçekleri dinlemeyin.

Sosyal medyada Nesnelerin İnterneti (IoT) endüstrisinde Blockchain teknolojisinin geleceği ile ilgili bazı söylentliler ortaya çıkıyor. Her ne kadar IOTA bu sektörü birçok farklı şekilde etkileyecek gibi görünse de bunun yakın bir zamanda olup olmayacağını belirlemek zor. WSL der RWTH Aachen Üniversitesi tarafından atılan tweet, IOTA’nın bu konuda parlak bir geleceği beklediğini doğruluyor.

IOTA, Bitcoin’in fiyat döngüsünü takip ediyor

Son olarak, IOTA ve ekosisteminin tam olarak nasıl çalıştığı konusunda daha fazla farkındalık oluşturmak için başka çabalar sürüyor. Edward Greve, IOTA ve Nesnelerin İnterneti ile ilgili tüm konuları açıklayan bir eğitim serisi hazırlıyor. Kripto para eğitim çabaları her zaman göz ardı edildi, bu nedenle bu tür çabaların öncelikle ve en başta alkışlanması gerekiyor.

Tüm bu gelişmelere bağlı olarak, analistlere göre IOTA’nın fiyat artışını aniden görmek kesinlikle şaşırtıcı değil. Bu kısa fiyat hareketinin büyük bir geri tepmeye neden olup olmayacağı, tamamen farklı bir konu. Bitcoin tekrar düşüşe geçerse, işler bir kez daha bu altcoin için çok kötü görünebilir. Sonuçta IOTA fiyatı, Bitcoin’in fiyat döngüsünü takip ediyor.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin