IOTA için “kritik” döneme girildi: Kurucu ortak Popov’dan açıklamalar
IOTA için “kritik” döneme girildi: Kurucu ortak Popov’dan açıklamalar

IOTA ekibi dev bir ödüle layık görüldü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

19 Temmuz’da IOTA ekibi, Stuttgart’taki Carl Benz Arena’da düzenlenen Startup Autobahn etkinliğinde ödül kazandı.

Etkinlik, dünya çapındaki büyük şirketlerle teknoloji girişimleri arasındaki uçurumu kapatan bir şirket olan PlugandPlayTC tarafından gerçekleştirildi. IOTA ekibi adına Alisa Maas, diğer 30 şirket arasında yenilikçi Blockchain ve otomotiv çözümleri sundu.

Daha önce Mercedes ve Porsche de katılmıştı

PlugandPlayTC, şirketlere inovasyon amacıyla  yılda en az 50 hızlandırıcı programı bağlıyor. Startup Autobahn, bu programları yürütmek için PlugandPlayTC tarafından kullanılan bir platform. Bu etkinliğin son derece özel olduğu düşünülüyor ve Mercedes ve Porsche gibi büyük şirketler de zamanında buna dahil oldu.

Toplantıda IOTA’nın kurucusu Dominik Schiener şunları söyledi:

Yıllardır birlikte çalışmış olduğum IOTA Vakfı’ndaki meslektaşlarımın birçoğuyla tanışmak gerçekten muhteşemdi. Başlangıçtaki birkaç kurucudan 60’tan fazla üyeli böyle bir ekibin ortaya çıkması gurur verici. IOTA için heyecan verici bir dönemdi!

IOTA ekibi kendini şarj eden kargo droneları geliştiriyor!

Aynı gün, Twitter’da IOTA’nın bir hayran kanalı, IOTA teknolojisinin çeşitli kullanım durumlarını yayımladı.

Bunlardan biri ise kendi kendini şarj eden kargo droneları idi. Fan kanalı, insanların teslimat için drone kullanabileceğini öne sürüyor. Akü boşaldığında, drone kendini yeniden şarj etmek için bir güneş paneli tespit ediyor ve IOTA’daki bir işlemi doğrudan güneş paneli ile tamamlıyor.

IOTA’nın hayran kitlesi, merkezileştirme hakkında tweetinde şunları söyledi:

Bugün pahalı olan her şey, IOTA ile gelecekte otomatikleştirilip dağıtılabilir. Merkezileşme yarının kaybedenlerinden biri.

Tangle, IOTA tarafından hedeflerine ulaşmak için ve aynı zamanda işlem ve veri bütünlüğünü geliştirmek için kullanılan yeni dağıtık defter tasarım. Ölçeklendirilebilir, ucuz, fikir birliği tabanlı ve eşdüzey merkezli bir sistem.

ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

OKEx, IOTA ödüllü bir kampanya başlattı

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin