IOTA arastirma konseyi
IOTA araştırma konseyi ile daha hızlı büyümeyi hedefliyor

IOTA araştırma konseyi ile daha hızlı büyümeyi hedefliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

IOTA Vakfı, kısa bir süre önce dağıtılmış defter sektöründe en büyük araştırma bölümlerinden biri haline ve sürekli büyüyen araştırma ekibine, dört yeni üye ekledi. IOTA ekibinden matematikçi Serguei Popov, geçtiğimiz günlerde araştırma ekiplerinin çalışmalarını denetlemek için IOTA Araştırma Konseyi ‘nin kurulacağını duyurdu.

Araştırma Konseyi, stratejik teknolojik yönü belirleyerek, araştırmalara akademik gözetim sağlama, akademik ortaklara hibe fonunu yönetme ve araştırma kuruluşları ve akademi ile işbirliğini izleyerek araştırma departmanı ile koordineli çalışacak.

Amaç IOTA’nın büyümesini hızlandırmak

Popov, Blog yayında,  IOTA Vakfı’nın gelecekte otomatik, veri güdümlü bir topluma olanak tanıyan, son teknoloji ürünü olan dağıtılmış defter (DLT) oluşturulmasını desteklediğini kaydetti. Serguei Popov, IOTA Vakfı’nın çalışmalarının stratejisini, vizyonunu ve çalışmayı denetleyecek bir denetleme kurulunu belirlemek için zaten bir yönetim kurulu oluşturduğuna da dikkat çekti.

Ayrıca IOTA’nın önde gelen bilim adamlarından oluşan doktora alanındaki en büyük araştırma ekiplerinden birine sahip olduğunu söylüyor.  Dünyanın dört bir yanından araştırmacılar ve araştırma profesörleri, IOTA Araştırma Konseyi çalışmalarını denetleyebilecek.

IOTA araştırma konseyi ne yapacak?

IOTA Araştırma Konseyi, IOTA’nın araştırma departmanı ile birlikte çalışacak ve “stratejik teknoloji yönünü belirleyecek, IOTA araştırmasına akademik gözetim sağlayacak, akademik ortaklara finansman sağlayacak. Aynı zamanda akademik kuruluşlar ve diğer araştırma kuruluşları ile işbirliğini de denetleme görevini yürütecek.

Araştırma Konseyi, kendi alanlarında önde gelen uzmanlardan seçkin akademisyenleri içeriyor. Genel olarak, konseyin IOTA araştırma stratejisine girdi sağlaması ve IOTA’nın araştırma departmanındaki çalışmalarının en yüksek akademik standartlara ulaşmasını hedefliyor. Konseyin şu anda üç üyesi bulunuyor. Bu kişiler; Serguei Popov, Dr. Moody Alam ve Profesör Gur Huberman.

blokt

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin