IOST kendi boğa koşusunu başlattı: Dev şirket IOST’a yatırım yapıyor
IOST kendi boğa koşusunu başlattı: Dev şirket IOST’a yatırım yapıyor

IOST kendi boğa koşusunu başlattı: Dev şirket IOST’a yatırım yapıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

IOST fiyatları, Çinli bir Blockchain fonunun Blockchain projesine destek ve finansman sağlayacağını açıklamasının ardından yükseldi. 1 Nisan’da, 200 milyon dolarlık bir yatırım şirketi, IOST’a yatırım yapacağını açıkladı.

IOST, Çin fonundan yatırım aldı

200 milyon ABD Doları değerinde bir şirket olan BlockGroup, IOST ile ilgilendiğini söyledi. Şirketin kurucu ortağı olan Kevin Hsu, projenin çalışmalarından etkilendiklerini açıkladı.

Şirkete göre, bu onların ikinci yatırımı. Geçmişte, Singapur’da bulunan başka bir şirkete yatırım yaptıklarını açıkladılar. Bu şirket işletmeler için Blockchain çözümleri geliştirmeyi hedefliyor.

BlockGroup’un bir temsilcisi olan Crypto Briefing ile bir konuşma sırasında, 90.000’den fazla hissedarı bulunan dördüncü en büyük halka açık Blockchain projesi olan IOST’un,  ayı piyasası nedeniyle değerinin çok altında olduğunu açıkladı. Kripto para birimleri üzerindeki ayı piyasası, Ocak 2018’den bu yana tam anlamıyla etkili olmuştur, ancak gelgitler dönmektedir.

BlockGroup ayrıca projeye yatırım yaptı ve IOS tokenlerini pazara sundu. Ayrıca, vakıf, IOST geliştiricilerinin varlıkları yönetmesine ve bir ekosistem oluşturmasına yardımcı olma deneyimini de paylaşacak.

IOST, nodeleri daha küçük fikir birliği gruplarına ayırmak için zaten bir paylaşım gerçekleştirdi. Bu, daha fazla dApp işlemlerini ve ayrıca daha yüksek hızları işlemelerini sağlar. IOST kurucusu Jimmy Zhong, Blockchain’in tüketiciler için olduğu kadar işletmeler için de yaygın şekilde kullanılabilir olmasına yardımcı olacağını söyledi.

Şirket, başlangıçtaki inkübatör Bluehill’den 50 milyon dolar fon aldı. Aynı zamanda, IOST ekosistemini kurmak ve geliştirmek için Huobi veya CoinGecko dahil diğer firmalarla da işbirliği yapıyor.

Bitcoinexchangeguide

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin