İnternet bağlantısı olmadan Bitcoin göndermek mümkün
İnternet bağlantısı olmadan Bitcoin göndermek mümkün

İnternet bağlantısı olmadan Bitcoin göndermek ister misiniz?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yeni Zelanda merkezli bir geliştirici yakın zamanda internet bağlantısı olmadan Bitcoin transfer etmeyi başardı. Rigel Walshe, Tweet gönderisinde internet bağlantısı olmadan Bitcoin göndermek için ne yapılması gerektğini anlattı.

İnternet bağlantısı olmadan Bitcoin göndermek mümkün

Geliştirici, bir dizi goTenna anten cihazı kullanarak Bitcoin gönderebileceğini göstermek istedi. Ayrıca geliştirici, bu süreçte kendi Bitcoin’in sakladığı bir soğuk depolama donanım cüzdanı olan Samourai Cüzdan ve iki telefondan da yararlandı.

Google Maps’ı kullanarak bir rota çizen Walshe, goTennas’ı yerel çevresi etrafında çeşitli yüksek noktalara yerleştirebildi. Kız arkadaşı ona veri içeren bir akıllı telefon ile eşlik ederken, kendi telefonu goTenna ağı dışındaki herhangi bir şeye bağlı değildi. Geliştirici bu yöntemle Bitcoin’i bir cüzdandan diğerine aktarmayı başardı.

Walshe’nin fikri, Blockhain sansürüne direnmek için kullanılabilir

Walshe, sistemin, büyük bir doğal felaketten sonra aktif bir Blockchain ağını tutmak için ne kadar yararlı olacağını belirtiyor. Ayrıca Walshe, açıklamalarına şunları ekliyor:

GoTenna ve dronları birleştirerek yapılabilecek bazı şaşırtıcı şeyler var.

Bunun gibi farklı ve ilginç fikirleri sektörde zamanla görebiliriz. Bir gözlemci, Walshe’nin fikrinin, Blockhain sansürüne direnmek için kullanılabileceğine işaret ediyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin