6 milyar $ 'lık opsiyonların süresi dolmak üzere Bitcoin iki haftanın en düşük seviyesine düşüyor - Sırada ne var?
6 milyar $ 'lık opsiyonların süresi dolmak üzere Bitcoin iki haftanın en düşük seviyesine düşüyor - Sırada ne var?

İngiltere merkezli varlık yöneticisi, 750 milyon dolarlık kazançtan sonra BTC hisselerinin yarısını sattı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Duncan MacInnes, “Şu anda Bitcoin için ekonomik ortam daha iyi olamazdı” dedi.

Birleşik Krallık merkezli Ruffer Investment Management, Bitcoin yatırımından iki aydan kısa bir sürede 750 milyon dolardan fazla para kazandı. Bitcoin’lerinin büyük bölümünü sattı.

Bitcoin satışı neticesinde kâr

İngiliz haber kuruluşu The Telegraph’ın bir haberine göre, Ruffer, Kasım 2020’de varlıklarının yaklaşık %2,5’ini Bitcoin’e (BTC) yatırdıktan sonra fiyatta “anında havai fişek” yaşandı ve kripto varlığının fiyatı yükseldikçe milyonlarca dolar kazanç sağladı. Bitcoin Ocak ayında 42.000 $’ın üzerinde tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Bununla birlikte, firma hepsini elde tutmak yerine, BTC varlıklarının yaklaşık yarısını sattığını bildirdi.

Ruffer eş-yöneticisi Duncan, “Kasım ayında tüm fonlarımıza yaptığımız ve toplamda 600 milyon dolar olan %2,5’lik pay ile girdiğimiz Bitcoin’den 750 milyon dolar kâr ederek çıktık. Hala içeride 700 milyon dolarlık BTC’miz var“ açıklamasında bulunuyor.

MacInnes, Ruffer’ın başlangıçta 2017’de Bitcoin’e yatırım yapma konusunda şüpheci olduğunu, ancak son dört yılda koşulların değiştiğini ve birçok insanın salgının hızlandırdığı dijital çözümlere yöneldiğini söyledi. Perakende yatırımcıların “alternatif güvenli liman varlıkları için çaresiz” olduklarını ve kurumların da kripto varlığını satın aldığını söyledi.

“Şu anda Bitcoin için ekonomik ortam daha iyi olamazdı.”

Kasım 2020’de Ruffer, Bitcoin’i Multi-Strategies Fund’a eklemeyi fiat paranın “sürekli devalüasyonuna” karşı bir savunma hamlesi olarak nitelendirdi.

Firma, altına olan yönelimini azalttı ve varlıklarının yaklaşık olarak %2,5’ini BTC’ye yatırdı.

Ruffer başkanı Jonathan Ruffer daha sonra Bitcoin’i “görünüşte anlamsız bir varlık, ancak dünyayı nasıl gördüğümüz konusunda mutlak anlam ifade eden bir varlık” olarak nitelendirdi.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin