ING Bank bitfinex
ING Bank, Bitfinex hesabını doğruladı

ING Bank Bitfinex hesabını doğruladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bu haftanın başında Hollanda finans grubu ve bir çok ülkede bankacılık ve finansal hizmet faaliyetlerini sürdüren ING Bank tarafından Reuters’a bir e-posta gönderildi. ING Bank sözcüsünden gelen e-posta, günlük ticaret hacmine göre dünyanın en büyük Bitcoin borsalarından olan Bitfinex’in Hollanda’da bir banka hesabına sahip olduğunu doğruladı.

ING sözcüsü Harold Reusken, Bitfinex’in Hollanda’da ING ile bir banka hesabına sahip olduğunu doğrulayan kişi oldu. Reuters, geçen sene Wells Fargo ile bölünme yaşanmasından bu yana Bitfinex’in bankacılık işlemlerini nasıl yönettiği hakkında netlik kazanmadığını belirtti. Bitfinex ve ING Bank arasındaki bağlantı, ilk olarak 14 Şubat tarihinde Hollanda’nın bir haber bülteni Money tarafından duyrulmuştu.

ING Bank, Kripto para değer zincirindeki şirketler ile yakından ilgileniyor

Follow the Money haberine göre, ING Bank, gizlilik yasaları nedeniyle Bitfinex’in hesabının değerini açığa vuramaz. Reusken, ING’nin Blockchain teknolojisini yoğun  şekilde test ettiğini ve “kripto paraların değer zincirinde olan şirketlerle” işbirliği yapmakla çok ilgilendiğini söyledi.

Bununla birlikte, ING sözcüsü Harold Reusken, kripto paralar hakkında bazı şüpheleri olduğunu da dile getirdi. Reusken, aynı zamanda ING müşterilerinin banka aracılığıyla kripto para alıp satamayacağına dikkat çeken Reusken:

Kripto para piyasasında faaliyet gösteren şirketler ile ilgili çok titiz davranıyoruz.

30 Ocak 2018’de Cointelegraph, Bitfinex Exchange’in ve kardeş şirketi olan Token ihraç eden Tether’in açıklanmayan nedenlerle ABD Emtia Vadeli İşlem Komisyonu’ndan (CFTC) celp aldıklarını bildirdi. Cointelegraph bugün, Bitfinex’in önümüzdeki hafta ortalarından itibaren SegWit teknolojisini tam olarak başlatmayı planlayan Coinbase’den önce tüm müşterilere Segregated Witness (SegWit) Bitcoin ölçeklendirme yükseltmesini başlattığını bildirdi.

cointelegraph

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin