Ripple CEO'sundan şok edici piyasa açıklaması geldi!
Ripple CEO'sundan şok edici piyasa açıklaması geldi!

IMF Başkanı ve Ripple CEO’su aynı görüşte: “Paranın kendisi değişiyor ve dijitalleşiyor.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, geçtiğimiz günlerde IMF Başkanı Christine Lagarde’nin “paranın kendisi değişiyor” sözüne katıldığını belirtti.

Ripple CEO’su: “Dijital varlıklar küresel ödeme sisteminin gerçek sorununu çözüyor.”

Ayrıca Garlinghouse attığı tweetinde, mevcut küresel ödeme sisteminin kırıldığını ve dijital varlıkların yeniden şekillenmeye katılacağını söyledi. Aynı zamanda finansal varlık sorunlarının çözümünde bu varlıkların rolünü öne çıkardı ve şunları söyledi:

Lagarde kesinlikle doğru söylüyor: Paranın kendisi değişiyor. Dijital varlıklar sadece finansal problemleri çözmekle kalmıyor, aynı zamanda kırılmış bir küresel ödeme sisteminin gerçek meselesini de çözüyor.

Ripple, sadece RippleNet ürünlerinin ticari olarak benimsenmesi alanında değil, aynı zamanda Blockchain teknolojisinin kullanım durumlarını araştırmak için akademik destek ve araştırma merkezleri kurdu. Ayrıca, birden fazla kez Ripple yetkilileri, misyonlarından birinin likidite ile ilgili sorunları çözmek ve finansal katılıma küresel düzeye çıkarmak olduğunu belirttiler.

Gelecekte Blockchain ve Ripple (XRP)  için neler var?

Ripple, birçok tanınmış üniversite ile iş birliği yaptı

Aslında şirket, UC Berkeley gibi üniversitelerde Blockchain Research Initiative (UBRI) adlı girişiminin bir parçası olarak birçok tanınmış üniversite ile iş birliği yaptı. Bununla birlikte, eski CEO’su ve Ripple’ın kurucu ortağı Chris Larsen’e göre, şirket mevcut sistemdeki sorunları ortadan kaldırmak için sistem içinde çalışıyor ve XRP likidite problemini çözmek için doğru araç olabilir. Ayrıca Larsen’e göre, aşırı düzenleme Fintech endüstrisinin inovasyonu ve ilerlemesi için büyük bir düşüş.

Sosyal cephede, Ripple “Ripple for Good” olarak bilinen kendi inisiyatifini başlattı. Bir raporda şirket, topluma 2018 yılında sadece 80 milyon dolar bağışta bulunduğunu bildirdi. Eylül ayında, bir önceki toplam miktara ek olarak 25 milyon dolar daha katkıda bulundu.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin