Bitcoin opsiyonları günlük hacmi 1 milyar doları aştı!
Bitcoin opsiyonları günlük hacmi 1 milyar doları aştı!

İki uzmandan yepyeni Bitcoin tahminleri! BTC cephesinde hava olumlu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Son dönemdeki performansıyla beş haneli fiyatlardaki kalıcılığını kanıtlayan Bitcoin, 12.000 doları tehdit etmeye başladı. Yatırımcılar arasındaki olumlu hava sürerken ünlü bir analist, BTC’nin sıradaki hamlesini 14.000 dolar olacağını iddia etti.

SmartContracter: “Bitcoin fiyatı için sıradaki hedef 14.000 dolar”

Twitter’da SmartContracter takma adıyla paylaşımlar yapan analist, önümüzdeki haftalarda Bitcoin fiyatının 14.000 dolara yürüyeceğini söyledi. Dünkü tweet’inde BTC’nin yeniden birikim dönemine girdikten sonra yükseliş trendi yaşayacağını belirten analist, Bitcoin’in her yeniden birikim sürecinden sonra muazzam bir fiyat artışı yaşadığını söyledi.

Trader, yeniden birikimin BTC fiyatını 14.000 dolarlık fiyat bölgesine taşımaya nasıl yardımcı olabileceğinden bahsetti:

Şu anda, Bitcoin iyi yerleştirilmiş görünüyor ve dürüst görüşüme göre yatay bir eğilim, bir direnişe karşı hareket etmek için toplandığı anlamına geliyor.

Öteki görüşleri eleştirmekten geri durmayan analist ayrıca düşüş tahmininde bulunanların piyasa hakkında hiçbir şey bilmedikleri için hiç konuşmamaları gerektiğini söyledi.

Bitcoin’in yakında büyük bir artış yapabileceğini düşünen tek kişinin SmartContracter olmadığını belirtmek gerekiyor. Mart ayında Bitcoin’in dip seviyelerini doğru tahmin eden bir başka trader, Bitcoin’in çok yakında bir artış yapacağını söyledi.

Novogratz: “Önce 14 bin, sonra 20 bini göreceğiz.”

Marco faktörü ve dijital varlığın temelleri, hem uzmanların hem de yatırımcıların yükseliş umutlarının temel nedeni olarak karşımıza çıkıyor. Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz, ayın başında nakit akışının insanların Bitcoin ve diğer varlıklara çok fazla yatırım yapmasına yardımcı olduğunu söyledi.

Novogratz’a göre, BTC fiyatı ay bitmeden 14.000 dolara ve ayın sonunda muhtemelen 20.000 dolara tırmanabilir. Microstrategy’nin 250 milyon dolar değerinde Bitcoin satın aldığına dair haberler yayılıyor ve bu hareket önde gelen dijital varlığın fiyatını yükseltebilir.

Bu arada bugünkü Ripple analizimizi okumadıysanız buradan inceleyebilirsiniz.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin