Veteran yatırımcıdan XRP yatırımcılarına kritik uyarı! “Çıkmaz sokak…”
Veteran yatırımcıdan XRP yatırımcılarına kritik uyarı! “Çıkmaz sokak…”

İki uzmandan ortak Ripple tahmini: Kemerleri bağlayın, uçuşa geçiyoruz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geride kalan birkaç haftada altcoin’ler bir miktar güç kazanmaya başladı. CoinMarketCap’e göre Bitcoin baskınlığı, bu yılın başlarında görülen %72’lik zirveden %67’lere gerilemiş durumda. Analistler ise ortak bir Ripple tahmini için birleşti: Fiyat artışı geliyor.

Ortak Ripple tahmini: Yükselişe geçmek üzereyiz

Altcoin’ler için momentum şu anda duraklamış gibi görünse de analistler bu gücün devam etmesini bekliyor. Pek çok analist özellikle XRP fiyatı için son derece iyimser tahminler yapmaya başladı.

Amsterdam Borsası’nda tam zamanlı trader’lık yapan Crypto Michael, XRP/BTC kanadında boğaların hazır beklediğini ifade etti. Bir grafik paylaşan ünlü yatırımcı, paritenin kısa ve orta vadede %30 artış gösterebileceğini iddia etti.

Bir diğer popüler trader Galaxy de bu heyecanı paylaştığını ifade etti. ve görünüşte cryptocurrency ile ilgili bazı yutturmacalara yol açan tweetleri verdi. Geçmişe baktığımızda benzer dönemlerde Ripple’ın %115 ve %220 artışlar kaydettiğini belirten trader’a göre XRP, önümüzdeki haftalarda hem dolara hem de BTC’ye karşı çekiş kazanmaya devam edecek.

Ripple fiyatı 24 saatlik grafiği

Ripple fiyatı 24 saatlik grafik
Ripple fiyatı 24 saatlik grafik

Haberin yazıldığı esnada Ripple fiyatı, günlük %4,21 artışla 0,295485 dolar seviyesinde.

ethereumworldnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin