Bitcoin küresel piyasalardan ayrışıyor
Bitcoin küresel piyasalardan ayrışıyor

İki uzmandan Bitcoin fiyatı analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin fiyatı bir ay önce 10.000 ABD dolarının üzerine çıkmasına karşın yükseliş ivmesini koruyamadı. Önde gelen kripto para birimi bugün 8.300 seviyelerinden işlem görüyor. İki ünlü analist, Bitcoin’in önümüzdeki günlerde izleyebileceği yolları anlattı.

“Bitcoin fiyatı için ufukta 6 bin dolar var.”

Twitter’da Moe ismiyle paylaşımlar yapan ünlü bir analist, Aralık 2018’den bu yana BTC grafiğinin Wyckoff Logic ismi verilen dört pazar aşamasına uyduğunu iddia etti.

Wyckoff Logic, tanınmış yatırımcı Richard Wyckoff tarafından yaratılan, piyasalara bakmanın bir yoludur. Mantık takip edilirse Bitcoin fiyatı 6.000 dolar veya daha düşük bir seviyeyi görebilir.

Cane Island Alternative Advisors analisti Timothy Peterson da aynı görüşte. Peterson, Grayscale Bitcoin Trust’ın (GBTC) OTC hisselerindeki premium yatırımcılarla BTC fiyatı arasında net bir ilişki olduğunu belirtti.

“8 binin altına inerse…”

Bir diğer uzman analist Finansal Survivalism, geçtiğimiz hafta, Bitcoin‘in Eylül ayının son haftasından şu ana kadar Wyckoff Accumulation şablonunu takip ettiğini söyledi. Analist, söz konusu grafiğin teyit olması için BTC’nin 8 bin doların altına inmesi gerektiğini söyledi.

coinnounce

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin