İki uzman analistten Ripple (XRP) yatırımcılarına çok kritik uyarılar!
İki uzman analistten Ripple (XRP) yatırımcılarına çok kritik uyarılar!

İki uzman analistten Ripple (XRP) yatırımcılarına çok kritik uyarılar!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple (XRP), kripto para endüstrisindeki en popüler projelerden biri olsa da 2018’de gördüğü zirveden beri en kötü performans gösteren büyük hacimli kripto para birimlerinden biri oldu.

Çoğu dijital varlığın iki katına çıktığı son altı haftalık süreçte bile, XRP tüm zamanların en yüksek seviyesinden hâlâ %94 daha düşük bir fiyatlandırmaya sahip.

Bazıları bu çöküşün kripto parayı yeniden zirveye çıkaracak bir rallinin başlayacağını gösterdiğini iddia etse de, bazı analistler altcoin üzerinde uzun vadeli bir zaman diliminde büyük ölçüde düşüş öngörüyor.

CryptoCapo: “Ripple ve Waves arasındaki benzerliğe dikkat edilmeli.”

Tanınmış trader CryptoCapo, kısa bir süre önce aşağıdaki grafiği paylaşarak XRP’nin makro fiyat grafiğinin ürkütücü bir şekilde başka bir altcoin Waves’e benzediğini gösterdi.

Her iki kripto para biriminin de benzer bir zaman diliminde dikey bir ralli, sert bir patlama ve ardından büyük bir düşüş gördüğü anlaşılıyor. Trader’ın çizelgesine göre eğer tarih tekerrür ederse Ripple 10 sentin altına düşebilir.

Üstteki grafiği paylaşan CryptoCapo, gözden kaçırılmaması gereken sağlam bir geçmişe sahip. Kendisi bu yılın başlarında, XRP’nin 13 sente düşeceğini ve Bitcoin’in mart ayında 3.000 dolarları göreceğini iddia etmişti.

Feras: “XRP 851 gündür ayı piyasasında ve yeni düşüş kapıda.”

Capo’ya ek olarak Feras isimli bir başka kripto para trader’ı, aşağıdaki grafiği paylaştı ve XRP’nin 851 gündür aşağı yönlü trendde olduğunu açıkladı. Feras’a göre kripto para birimi aynı zamanda çok önemli bir aylık destek bölgesinin altına düştü.

bitcoinist

Bu borsada Bitcoin fiyatı 9.100 dolara düştü!


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin