IEO
IEO'ların çoğu battı.

IEO’ların çoğu battı: Kaç IEO kazandırdı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

2019’da ilk para tekliflerinin (ICO’lar) yerini alan ilk borsa teklifleri (IEO’lar) her geçen gün batmaya devam ediyor. IEO’ların çoğunluğu, yatırımcılarının %80 veya daha fazlasını kaybetti.

“ICO ve IEO arasındaki tek fark, ortadaki harf.”

Kripto para borsası BitMEX’in araştırma bölümü tarafından hazırlanan yeni bir rapora göre, yönetim kurulu genelinde IEO’lar yılın başından beri önemli bir düşüş gördü. Mayıs 2019’daki orijinal bir rapor, IEO’lar olarak başlatılan ve yıl boyunca performanslarını değerlendiren on iki projeyi detaylandırdı:

Mayıs 2019’da, o zaman nispeten yeni bir fenomen olan İlk Borsa Teklifleri’ni (IEO’lar) ele aldık. IEO’ların, ICO’larla ilişkili zayıf yatırım itibarını önlemek için, ICO’lardaki “C”yi yeni bir “E” harfine dönüştürme girişimi gibi göründüğünü belirttik.

BitMEX raporu, Mayıs 2019’dan bu yana, bir noktada 13.000 dolara kadar yükselen Bitcoin fiyatına rağmen, on iki projenin on birinin önemli ölçüde battığını açığa çıkardı. Sadece Binance IEO’su olan Matic, değer artışı kaydetti. Projelerin çoğu %80’den fazla değer kaybetti, dört proje ise %90’dan fazla kaybetti.

IEO alış fiyatlarının normalde borsalardaki ilk işlem fiyatından daha düşük olmasına rağmen, on bir projeden sadece dördü piyasaya sürülmesinden bu yana pozitif bir yatırım getirisi elde etmeyi başardı.

cryptoglobe


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin