ICON (ICX)
ICON (ICX) Samsung ilişkisi kripto projesini daha yukarılara taşıyabilir mi?

ICON (ICX) ve LINE ortaklık kurdu: Hedef 200 milyon kullanıcı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Güney Koreli geliştiriciler tarafından yürütülen 1.6 milyar dolarlık ICON (ICX) projesi Japonya’nın en büyük mesajlaşma uygulaması LINE ile ortaklık anlaşması imzaladı.

LINE bir kripto para borsası açacak

LINE 31 Ocak 2018 tarihinde bir kripto para borsası açacağını açıkladı. Şirket bununla birlikte Blockchain araştırmaları ve geliştirmelerine başladı. Bu araştırmalar son 4 ay boyunca devam etti. Haftanın başında ise ICON Blockchain’i ana ağında merkezsiz uygulamaların geliştirileceğini belirtti. Geliştirilecek uygulamalar birçok ihtiyaca yönelik olacak ve milyonlarca insanın günlük kullanımına sunulacak. ICON ekibi yaptığı açıklamada dünyadaki bütün kurumların ve işletmelerin Blockchain teknolojisinin faydalarını keşfedeceğini ve ICON ekibinin bunu sağlamak için araştırma ve iş dernekleriyle birlikte çalışacağını açıkladı.

ICON (ICX) 200 milyon kişi tarafından kullanılabilir

LINE kullanıcıları ICON Blockchain’in merkezi olmayan uygulamalarına kolayca ulaşabilecek. LINE’ın şu anki 200 milyon kullanıcı kitlesi ICON için iyi bir fırsat. ICON yetkilileri konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Şu anda merkezsiz uygulamalar ile uyum çok düşük seviyede. Mobil uygulamalar, uyumluluğu arttırmak ve Blockchain’i yaygınlaştırmak için oldukça iyi bir alan. LINE ile anlaşmamız uyumu hızlandıracak ve daha fazla insana ulaşabileceğiz.

Ethereum kurucusu Vitalik Buterin şimdiye kadar Blockchain projelerine harcanan paranın karşılığının şu ana kadar alınamadığını belirtti. Hem uyum hem de kullanım olarak yaygınlaşmayan birçok proje olduğunu söyledi. Vitalik Buterin şu sözleriyle Blockchain’de beklenen sıçramanın yaşanmadığını belirtti:

Blockchain projelerinin tamamen başarısız olduğunu söyleyemeyiz. Fakat şu anki etkisinden daha büyük etki yaratması bekleniyordu.’

“LINE ortaklığı, ICON’un teknik olarak yeterliliğini kanıtlayacak.”

LINE ve ICON ekibi yaratmak istedikleri etkiye güçlerini birleştirerek ulaşabileceklerine inanıyor. ICON ekibi ICON ağının bu amaç için çok uygun olduğunu göstermekte. ICON yetkilileri konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

LINE ortaklığı, ICON’un teknik olarak yeterliliğini kanıtlayacak. Ortaklarınızla uyumlu çalışabiliyorsanız başarı da beraberinde gelir. LINE ve ICO birbirine saygı duyan iki ekibe sahip.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Webchaat

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin