IBM
IBM, Libra projesinde Facebook ile beraber çalışabilir

IBM, Libra projesinde Facebook ile beraber çalışabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

CNBC’ye konuşan IBM yöneticisi, Libra projesinde Facebook ile çalışmaya açık olduklarını söyledi. IBM Blockchain hizmetleri genel müdürü Jason Kelley, endüstrisi odağı ne olursa olsun, Blockchain’e giren herkesle işbirliği yapmak istediklerini söyledi.

IBM, Blockchain ekibi oluşturuyor

Kelley, “Blockchain’in bir takım sporu olduğunu” ve müşterilerinin Facebook ve diğer firmalarla bu projelerin hayata geçmesine yardımcı olmak için “çalışmaya hazır” olduğunu söyledi. Ayrıca, Facebook gibi blok zincire odaklanmak isteyen grupların teknolojiye meşruiyet kazandırdığını ve ana kullanıcıları sektöre çekebileceğine vurgu yapıyor.

Ancak, bu söylem, Facebook’un PayPal ve Mastercard gibi şirketlerden oluşan projesinin arkasındaki konsorsiyum olan Libra Birliği’ne katılma ya da işbirliğine açık oldukları mesajı anlamına gelmiyor. Sonuçta, IBM, Blockchain’in bir işletme standardı olarak geliştirmek istedikleri tedarik zinciri deneyim yeteneğine inanıyor.

ibm blockchain

Her sektör için tokenizasyon

IBM, Blockchain teknolojisine kripto paralardan ziyade, tokenizasyon yönüne odaklanmış durumda. Finansal bir çözüm olarak sadece dijital bir varlık değil, aynı zamanda tanımlama, erişim ve daha fazlasını dijitalleştirmenin bir yolu olarak görüyor.

Kelley bu durumu ise şu sözleriyle özetliyor:

Libra hakkında konuştuğumuzda insanlar bunun farklı bir kripto para olduğunu söylüyor. Kripto paraları bir kenara bırakın ve tokenizasyon hakkında konuşun, çünkü bahsettiğimiz şey bu.

Ancak, Libra’nın önünde hala uzun bir yol var. Şirket, çıkış tarihi konusunda gelecek yılı ısrarla vurgularken düzenleyiciler ve hükümetler bu konuda tamamen ikna olmuş değil. Ne olursa olsun, sosyal medya devi Libra deneyimini geliştirmek için hala yeni fikirlerle ilerliyor.

beincrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin