IOTA
IOTA'daki yeni gelişme, coin fiyatında sıçramaya neden olabilir mi?

IBM, IoT cihazlarının görev zamanlama sistemi için IOTA tokenlerini kullanacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

IBM, US20190373051A1 patent başvurusunda IOTA ile “Nesnelerin İnterneti (IoT) Aygıtları için Görev Zamanlama Sistemi” ile ilgili bir işbirliği yaptı. Uygulama nihai onay için zaten transfer edilmişti. Google Patentlerine göre, IBM ilk başvurusunu 2018’de yaptı. Yazarlara göre, IoT sistemleri kullanıcıları, bazı görevleri düzenlemek için cihazlarına token tahsis edebilecekler. Ayrıca, teknoloji bu kripto varlıkların alım satım fonksiyonlarının kullanımına müsait olacak. Uygulama şunları söylüyor:

    Zamanlayıcı, görevlerin yerine getirilmesi için ağ cihazlarının yeteneklerini kullanarak token alım satımını kolaylaştırabilir.

IOTA tokenleri Nesnelerin İnterneti (IoT) içindeki birçok kavram ve çözümde yaygın olarak kullanılmakta. IOTA, bu teknolojinin hızlı gelişimi ile ön plana çıktı. Nesnelerin İnterneti’ni keşfetmek isteyen şirketler IOTA’yı geniş çapta kabul ettiler. Bu yıl IOTA tokenlerinin Siemens AG, Blackberry Telecom ve Intel Corporation patentlerinde de adı geçti. Şu anda yaklaşık 44 şirket 111 patent başvurusunda bulundu.

IOTA ekosistemindeki araştırmacılar, patent başvurularını kullanan şirketler tarafından IOTA’nın benimsenme sürecini kontrol etmek için bir istatistik aracı kullanıyorlar. İstatistiklere göre, son 365 gün içinde yaklaşık % 77’si yayınlandı.

fxstreet


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin